Vybor89 Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 Nowy nabytek: Mały in-box: Jutro fotki z postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 30 Lipca 2009 Share Napisano 30 Lipca 2009 no no widzę że masz ten sam model co ja mój czeka tylko na lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Które kalki będziesz dawał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Świetne autko będziesz coś zmieniał czy prosto z pudła Dzieki za in-boxa, wypatrzałem że jesd duza przednia szyba ale i tak musiałbym co nieco dorobić bo taki: http://www.kitcarconnection.com/files/images/shelby-cobra.preview.jpg mi się marzy Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Co do kalek i czy będzie wersja pudełkowa czy nie to zależy czy znajde jakiś egzemplarz który mi się bardziej spodoba od zaproponowanych przez Revell'a. Myślę czy nie zrobic kolorystycznie czegoś takiego: http://fc06.deviantart.com/fs11/i/2006/213/7/f/Blue_Shelby_Cobra_by_marpo3.jpg A wnętrze w takiej kolorystyce: http://fc04.deviantart.com/fs23/f/2008/023/a/9/Shelby_Cobra_Interior_by_AfroAfroguy.jpg Co Wy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Blue rulez na tym samochodzie Jak będę robić Koberkę to właśnie w takim malowaniu Blue i white stripes Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Widzę, że rodzi się ciężka do pokonania przeze mnie konkurencja . Zapowiada się baaardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 31 Lipca 2009 Autor Share Napisano 31 Lipca 2009 Fotki z aktualnego stanu prac nad Cobrą: Kasta, maska oraz podwozie po 3 warstwach podkładu Tamiya XF-2 Gdybyscie tylko widzieli wielkośc szwów na kaście....ale papier ścierny + trochę cierpliowści i kasta jest idealnie równa Oraz sklejony blok silnika wraz ze skrzynią biegów i całośc zaszpachlowana[trochę tej szpachli poszło] Jutro dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 1 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2009 Lakier położony. Teraz niech dobrze wyschnie i dorobię białe pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 łłłłooooo mam nadzieję, że ten niebieski w rzeczywistości jest ciemniejszy, bo na fotkach wyszło jak błękit... a na Cobre to pasuje raczej ciemniejszy wg mnie ale ważne, żeby Tobie się podobało Ty tu rządzisz Wygląda na dobrze położony pomarańczki nie widać aż tak dużej więc spox Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 1 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2009 W realu lakier jest ciemniejszy. Użyłem jako lakier Tamiya X-4 Blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 No idzie ci nieźle! Można wiedzieć gdzie kupujesz lakiery i ten podkład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 1 Sierpnia 2009 Share Napisano 1 Sierpnia 2009 W sklepie modelarskim na szerokiej, bo tylko tam można dostać farbki Tamiyi (te do pędzelka i aero). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 1 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2009 W sklepie modelarskim na szerokiej Dokładnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 2 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2009 Dobra. Decyzje co do Cobry zapadły. Zostanie poddana tuningowi. Finalny kolor lakieru: Silnik dostanie supercharger [na razie w fazie przymiarki, będzie obróbka więc wygląd silnika się zmieni.] Felgi będa to 19' American Shelby Razor: http://northamericantuning.com/catalog/images/product_american_racing_mustang_shelby_razor_7.jpg Kasta dostanie najprawdopodobniej jeszcze czarne pasy. Co do wnętrza, nie mam jeszcze sprecyzowanego planu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 2 Sierpnia 2009 Share Napisano 2 Sierpnia 2009 no no fajny projekt sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Co do wnętrza to proponuję czarne. Supercharger powinien być napędzany pasem z wału korbowego, nie zapomnij o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 3 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Supercharger powinien być napędzany pasem z wału korbowego, nie zapomnij o tym Wiem wiem Szukam jak najwęcej fotek tego ustrojstwa z silnikiem. Jeśli ktoś ma dobre fotki to niech wrzuci Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Poszukam napewno się coś znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 3 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2009 dzięki Skwarciu Sam mogę polecic stronkę: http://www.deviantart.com Jest tam dużo zdjęc czy to samochodów czy samolotów. Każdy znajdzie coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Tylko to znalazłem jak coś jeszcze znajdę to dorzucę http://travel.webshots.com/photo/1216211121039497325jdELRU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 3 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Wielkie dzięki skwarciu21 Twoje fotki w połączeniu z tym co znalazłem wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Sierpnia 2009 Share Napisano 3 Sierpnia 2009 Niema za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 6 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2009 Mam takie felgi z oponkami oraz tarczami hamulcowymi. Spodobały mi się no i są od razu pasujące hamce Są to felgi od Supry Combat Version V VeilSide od Aoshimy. Mam też takie fele: Z tego też modelu Cobra dostanie fotel. Co do felg to chyba jeszcze pomyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Sierpnia 2009 Share Napisano 6 Sierpnia 2009 ...Jeśli ktoś ma dobre fotki to niech wrzuci ... Dokładniej już się chyba całej transmisji nie da pokazać ;) ;) a co do wyboru felg - jeśli tylko będziesz mógł zdobyć felgi Cragar Series 320, z kapslami z trójramiennym motylkiem, to dawaj je do modelu i nie zastanawiaj się nad niczym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi