Praetorian Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Ogólnie daje radę, tylko przednie lampy nie pomalowane prawie Fajnie, bo dużo bajerów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmalTrak Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Nie trzeba było wykorzystywać całych akcesorii do jednego modelu...Kominy są pewnie przyklejone do kabiny ? Jest w tym modelu troche nie potrzebnych rzeczy ale pomysł dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 25 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2007 kazdy robi wedlug swojego pomyslu ale dzieki za szerosct to lubie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Stycznia 2007 Share Napisano 25 Stycznia 2007 Jak na drugi model to wykonanie jest Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 dzieki troche nad tym modelem posiadzialem w prawdzie nie jest malowany moze swiatla nie tak pomalowane ale robilem tyle na ile mnie bylo stac w sesie umiejetnosci bo praktycznie zero doswiadczenia mam tylko Mana sklejalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 No mnie się ta blacha z tych akcesoriów w ogóle niepodoba, jak ją widze to dostaję skrętu kiszek. Ale ogólnie modelik całkiem, całkiem. Na pewno przy następnym modelu nabierzesz więcej wprawy i będzie jeszcze lepiej czego oczywiście ci życzę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_MAGNUM_MJ_ Napisano 6 Lutego 2007 Autor Share Napisano 6 Lutego 2007 zalezy co komu sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Zrobiłeś jeden z podstawowych błędó które robią początkujące modelarze (też taki popełniałem i to kilka razy i do dzisiaj mi się serce kraje jak patrze na starsze moje modele) nie pomalowałeś modelu :( Co do akcesoriów to kwestia gustu, znam ludzi którzy lubią jak jest "nawalone" a znam takich którzy nie dają nawet klaek ozdobnych tylko czyste kolory. Pozdrawiam i powodzonka przy następnych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Krystian, ale kurna, on ten model kończył ponad dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Ups... mój błąd nie spojżałem na datę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi