macmod.84 Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam! Jako nowy na tej stronie chciałbym poddac do oceny mój niedawno ukończony model SCANI R144L... model Italerii w skali 1:24 w malowaniu które sam wymyśliłem bo ciężarówki w jednym kolorze powoli wychodza z mody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Ładny model, choć trochę niewyraźny na fotach. Brakuje tylko kabli z tego co zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Poprosilbym zdjecia lepszej jakosci. Na tych, ktore wkleiles, niewiele mozna dojrzec i ocenic. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Nie trzeba dużo, żeby zdjęcia wyglądały przyzwoicie... 30 sek. pracy w Photoshopie... więcej nie umiem z tego wycisnąć. Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Dziękuje koledzy za wstępne oceny... Postaram się jak najszybciej wkleić zdjęcia lepszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 Mors, żadna cyfrowa obróbka nie poprawi słabego zdjęcia. Rozjaśnianie czy balans bieli nic tutaj nie dały, bo nadal nie widać szczegółów modelu, tylko uwydatniła się "pikselizacja". macmod.84 zrób zdjęcia w świetle dziennym, w wyższej rozdzielczości. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 14 Sierpnia 2009 Share Napisano 14 Sierpnia 2009 JarekS wiem, że mało co się poprawiło, ale jednak coś lepiej jest Chciałem kolegę zmotywować do zamieszczenia lepszej jakości zdjęć Koniec OT - Czekamy na lepsze foty Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2009 Te zdjęcia powinny być lepsze... Zachęcam do dalszych ocen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Skromnie i ładnie. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Mnie również bardzo się podoba, tylko koła na przedniej osi coś nie równolegle są, a tak to super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Są małe szpary między przodem [zderzak], a nadkolami, ale ogólnie model ciekawy, podoba mi się. Następnym razem maluj uszczelki kloszy, lepiej to wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 20 Sierpnia 2009 Share Napisano 20 Sierpnia 2009 Ciekawe malowanie, miłe dla oka. Klosze podchodzą bielą, czyżby klejone czymś na podobieństwo cyjanopanu?? Poza tym czysto i schludnie, czekamy na kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scania :D Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Ja bym zostawil czarne obudowy lusterek,czarne wypelnienie w srodku tych spojlerow aerodynamicznych kolo klapy silnika po prawo i po lewo.Zostawil bym tez czarne ,,pasy,, ktore trzymaja bak paliwa i gumowe laczniki tylnych chlapaczy.Ale na ogół model super i jego kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Każdy ma swój gust i swój pomysł na model. Kupisz sobei swój, to będziesz robił według własnego uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 Miło widzieć, że temat się odświeżył SCANIA ma ciekawy pomysł na model jednak tak jak napisał TRUCKNOLOGY taki miałem pomysł na model... dodam tylko że to mój pierwszy model Scanii i początki modelarstwa cywilnego i jak na pierwsz model chyba nie żle wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi