grzesioj Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Ponieważ jeszcze nikt nie zmieszał mnie z błotem za wystawianie swoich "potworków", temat zabawek sklejanych dziecku kontynuuję . Tym razem jak w temacie - Char B1 Trumpetera w skali 1:72. Model zgodnie z przyjętą filozofią sklejony prosto z pudełka, pomalowany w całości lakierami Humbrol przy pomocy pędzelka. Co do samego modelu to chyba wzorcowy model tego producenta - czarne gumowe gąsienice , spasowanie, szczególnie przodu kadłuba takie sobie, na tyle - jakby brak jakiegoś elementu - pozostały otwory. Być może, w dobie ulepszania zbudowanych już modeli coś do niego tam "dostawię". A oto i on sam: pozdrawiam Cytuj
gulus Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Jako zabawka dla dzieciaka, to długo on nie pożyje Sam model fajnie się prezentuje. Cytuj
author21 Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Mój 4 latek załatwił już 2 pantery i jedną jagdpanterę w 1:35 :-) Czołg się dzieciakowi nie oprze Cytuj
TankRed1070 Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Bardzo ładny. Obicia trochę może nie siadły ale reszta pierwsza klasa. Bardzo ładnie wyglądają te gąsienice. BTW: mojemu młodemu kupowałem "czołgi świata" i ciągle jakieś remonty były (są) ;-) Pozdrawiam! Cytuj
JŚ Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Bardzo milusi - pogratulować, wypadł o wiele lepiej od StuGa. Pozdrawiam Kuba Cytuj
Panzer4 Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Co do samego modelu to chyba wzorcowy model tego producenta - czarne gumowe gąsienice Evil or Very Mad, spasowanie, szczególnie przodu kadłuba takie sobie, na tyle - jakby brak jakiegoś elementu - pozostały otwory. Bo z przodu w wykuszu kierowcy brakuje wizjera A jego właz producent zrobił ... na lewą stronę To dwa duże babole tego modelu. Niestety żeby dobrze wyglądał, trzeba to zrobić. Cytuj
Kaczor82 Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Jak na takie babole i gumisiowe gąski model nie wart jest tych 50 zł. Cytuj
rtoipmodest Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Bardzo przyjemny, szczególnie podoba mi się malowanie gąsek Cytuj
Mierzu Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Pomimo tego, że kamuflaż tego typu i w rzeczywistości i na modelu wygląda dosyć...komiksowo, to Tobie wyszedł kolejny dobry model. Cytuj
mart72 Napisano 3 Września 2009 Napisano 3 Września 2009 Bardzo fajnie wyszedł. Moim zdaniem starannie zrobiony.Podoba mi się malowanie. Ładnie pociągnąłeś te czarne linie. I gąski - duży plus. To nie moja skala, ale robi wrażenie. Mam na oku Chara z Tamki w 1/35 już od dawna, tylko cena na razie trochę dla mnie mało pociągająca Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi