grzesioj Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Ponieważ jeszcze nikt nie zmieszał mnie z błotem za wystawianie swoich "potworków", temat zabawek sklejanych dziecku kontynuuję . Tym razem jak w temacie - Char B1 Trumpetera w skali 1:72. Model zgodnie z przyjętą filozofią sklejony prosto z pudełka, pomalowany w całości lakierami Humbrol przy pomocy pędzelka. Co do samego modelu to chyba wzorcowy model tego producenta - czarne gumowe gąsienice , spasowanie, szczególnie przodu kadłuba takie sobie, na tyle - jakby brak jakiegoś elementu - pozostały otwory. Być może, w dobie ulepszania zbudowanych już modeli coś do niego tam "dostawię". A oto i on sam: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Jako zabawka dla dzieciaka, to długo on nie pożyje Sam model fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Mój 4 latek załatwił już 2 pantery i jedną jagdpanterę w 1:35 :-) Czołg się dzieciakowi nie oprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Bardzo ładny. Obicia trochę może nie siadły ale reszta pierwsza klasa. Bardzo ładnie wyglądają te gąsienice. BTW: mojemu młodemu kupowałem "czołgi świata" i ciągle jakieś remonty były (są) ;-) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Bardzo milusi - pogratulować, wypadł o wiele lepiej od StuGa. Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Co do samego modelu to chyba wzorcowy model tego producenta - czarne gumowe gąsienice Evil or Very Mad, spasowanie, szczególnie przodu kadłuba takie sobie, na tyle - jakby brak jakiegoś elementu - pozostały otwory. Bo z przodu w wykuszu kierowcy brakuje wizjera A jego właz producent zrobił ... na lewą stronę To dwa duże babole tego modelu. Niestety żeby dobrze wyglądał, trzeba to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Jak na takie babole i gumisiowe gąski model nie wart jest tych 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Września 2009 Share Napisano 1 Września 2009 Jest wart bo nie ma innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Bardzo przyjemny, szczególnie podoba mi się malowanie gąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Września 2009 Share Napisano 2 Września 2009 Pomimo tego, że kamuflaż tego typu i w rzeczywistości i na modelu wygląda dosyć...komiksowo, to Tobie wyszedł kolejny dobry model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 3 Września 2009 Share Napisano 3 Września 2009 Bardzo fajnie wyszedł. Moim zdaniem starannie zrobiony.Podoba mi się malowanie. Ładnie pociągnąłeś te czarne linie. I gąski - duży plus. To nie moja skala, ale robi wrażenie. Mam na oku Chara z Tamki w 1/35 już od dawna, tylko cena na razie trochę dla mnie mało pociągająca Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi