skala72 Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 (edytowane) Część I Foto: Skala72 Uwaga! - Kopiowanie i dalsze rozpowszechnianie zdjęć bez zgody autora zabronione!! Edytowane 28 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Czy Ty przestaniesz pisać bzdury?. Jaki to Sherman, Grizzly i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 Czy Ty przestaniesz pisać bzdury?. Jaki to Sherman, Grizzly i tyle. Uważaj co mówisz!! Patrz poniżej i czytaj ze zrozumieniem. Tabliczka z MWP. To jest kanadyjska odmiana Shermana M4A1 "Grizzly" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Skala to dopisz ;;Grizzly" i będze poprawnie i bez komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 A więc to tu się podział nasz M4A1, był w forcie czerniakowskim (dobrze pamiętam nazwę?) ale, że tamto zamknęli to widać postanowili go tu przewieźć i dobrze, jak będzie okazja to się przejadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 To Ty Skala czytaj i weryfikuj, że ktoś napisał bzdurę to nie musisz tego powielać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 A więc to tu się podział nasz M4A1, był w forcie czerniakowskim (dobrze pamiętam nazwę?) ale, że tamto zamknęli to widać postanowili go tu przewieźć i dobrze, jak będzie okazja to się przejadę Stoi tam już ze 2 lata ( też go szukałem ), na ostatniej imprezie nawet go odpalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 To może jeszcze warto dopisać, że i malowanie w barwach 1DPanc jest lipne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Stoi tam już ze 2 lata ( też go szukałem ), na ostatniej imprezie nawet go odpalili. Nie prawda! Na 11 listopada był to fakt, ale nie na terenie, byłem tam (tj w muzeum przy "rondzie z palmą" XD ) 5 sierpnia '09, w październiku i listopadzie '08 i M4 tam nie było (po za wspomnianym 11 listopada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Stoi z tyłu, od południowej strony, już od dawna. Był odpalany podczas święta WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Września 2009 Share Napisano 19 Września 2009 Tam gdzie stoją Katiusze itp? A gdzie tam! mart72 nie możliwe, byłem, obszedłem całe muzeum (z zewnątrz), a Shermana bym w życiu nie przeoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Września 2009 Autor Share Napisano 19 Września 2009 Jakiś czas go nie było w MWP. Jeździł po Polsce i nie tylko. Teraz jest i stoi koło Katiusz i samolotów. Jeżeli go niema, jak piszesz, tzn., że znowu gdzieś sobie pojechał. Nie było Sextona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi