tomek14147 Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Cieszę się, że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 27 Października 2010 Autor Share Napisano 27 Października 2010 Kotek dostał wysypkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Października 2010 Share Napisano 27 Października 2010 No, no, kamuflaż wygląda elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 9 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2011 Witam po kolejnej dłuuugiej przerwie. Prace bardzo się nie posunęły do przodu, ale mam nadzieje, że teraz to się zmieni. Tygrys dostał wash i kalki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebahol Napisano 9 Stycznia 2011 Share Napisano 9 Stycznia 2011 Ladny model.Podoba mi sie malowanie.I pytanie odnosnie do maskowania czym to zrobiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2011 I pytanie odnosnie do maskowania czym to zrobiles? Zwykłą taśmą maskującą tamii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 10 Stycznia 2011 Share Napisano 10 Stycznia 2011 A gdzie podziałeś liny,albo chociaż zaczepy na nie?Teraz jakiś taki łysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 11 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2011 Liny są tylko jeszcze nie doklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 A gdzie podziałeś liny?Teraz jakiś taki łysy. Liny są tylko jeszcze nie doklejone No i widzisz Adam, będzie Tygrysiątko "kudłate" a nie "łyse". Czy masz zamiar obstawić go figurynkami i dać podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2011 Czy masz zamiar obstawić go figurynkami i dać podstawkę? Ależ oczywiście winietka musi być. Takie śliczne figurki nie mogą się zmarnować. Pomalutku je maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Stycznia 2011 Share Napisano 12 Stycznia 2011 Czy masz zamiar obstawić go figurynkami i dać podstawkę? Ależ oczywiście winietka musi być. Takie śliczne figurki nie mogą się zmarnować. Pomalutku je maluje. No to bajka, czekam, bo zestawik jest fajny. U mnie leży w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2011 Dziś zrobiłem podstawkę : A z figurasami to mnie pewnie trochę czasu zejdzie, bo wykonanie kamuflażu Splinter w 1/72 nie będzie prostą sprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 A czemu ma służyć ten rowek dookoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2011 Rowek służy do osadzenia szklanej przykrywki na winietke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Rowek służy do osadzenia szklanej przykrywki na winietke Co by nie dotykali jak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 Co by nie dotykali jak mniemam To też , ale chodzi głównie o to, że winietka będzie że tak powiem wolno stojąca i trzeba ją zabezpieczyć przed wszędobylskim kurzem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 21 Stycznia 2011 Share Napisano 21 Stycznia 2011 Jak wygladało wykonanie tego rowka? Dałeś to do wykonania czy sam się bawiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2011 Jak wygladało wykonanie tego rowka? Dałeś to do wykonania czy sam się bawiłeś? Jestem stolarzem więc to nie problem. Teraz czekam aż szklarz zrobi mi oszklenie i biorę się za błotko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 25 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2011 A tak wgląda podstawka z kloszem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 31 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2011 Podkreśliłem krawędzie suchym pędzlem, i dokleiłem liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Bardzo fajnie pomaziany. Na prawym wydechu widać małe linie po łączeniach form od strony zewnętrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 1 Lutego 2011 Share Napisano 1 Lutego 2011 No zdjęcia poprawiłeś i od razu to inaczej wygląda i odbiór modelu jest zupełnie inny - czytaj lepszy. Naprawdę dobry model Ci wychodzi. Jedyne co bym poprawił to drewniane elementy - zrobiłbym je jaśniejsze bo raczej z jasnego drewna trzonki i klocki były robione i są robione do dzisiaj. Kropkowanie też Ci bardzo fajnie wyszło. Nie przesadziłeś z wielkością. Good job! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 1 Lipca 2011 Autor Share Napisano 1 Lipca 2011 Spadochroniarze w trakcie prac malarskich : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Malowanie figurek robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 1 Lipca 2011 Share Napisano 1 Lipca 2011 Mógłbyś pokazać zdjęcia figurek jaka jest ich jakość ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi