jacola22 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 (edytowane) Witam Jednym sie spodoba, innym ..nie. W kazdym razie budowa kosztowała mnie duużo pracki, a efekt nie do końca mnie zadowolił... moim zdaniem przesadziłem. Pozdrawiam wszystkich mineło juz pare lat.. wiec fotki.. marne, póki co nie dysponuję lepszymi, może sie kiedyś "zbiorę" i "opstrykam go na nowo Edytowane 24 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 A no faktycznie z obiciami to Cię aż za bardzo poniosło brakuje więcej zdjęć z profilu gdzie chwyciłbyś cały czołg, mógłbyś wstawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 dobrze ze kombinujesz z obiciami i zaciekami. obicia rzeczywiscie agresywne aczkolwiek ich wykonanie jest bardzo ciekawe, jak je robiles? aha.. i walcz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 W kazdym razie budowa kosztowała mnie duużo pracki, a efekt nie do końca mnie zadowolił... Niestety też tak czasami mam. Co do modelu, to faktycznie troszkę przesadziłeś z obiciami, ale na pojeździek DAK da się to wybaczyć. Najważniejsze, że nie boisz się ksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Września 2009 Share Napisano 24 Września 2009 A ja jestem pod bardzo dużym wrażeniem, model jest super i powiem, że mnie nie rażą te obicia. Gratuluję modelu, jest Idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 aczkolwiek ich wykonanie jest bardzo ciekawe, jak je robiles? Obicia zrobione jak mniemam przy pomocy maskolu. Nie jest to za szczęśliwy pomysł co doskonale widać na osłonie wizjera koło klocka drewnianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Czy kaktusy rosną w Afryce? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Czy kaktusy rosną w Afryce? A do szkoły chodziłeś ? Tak, rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 do szkoły chodziłeś ? Tak, rosną. No niestety ale nie rosną ,występują na obu kontynentach amerykańskich Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 25 Września 2009 Share Napisano 25 Września 2009 Nie jest to za szczęśliwy pomysł no zalezy jak sie maskol oberwie,miejscami jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi