93mati Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 (edytowane) Ahoj! Z tego wszystkiego wyszło niniejsze cośtam na gąsienicach (cośtam dlatego, że błędne merytorycznie i w ogóle dużo mu brakuje do realnego Magacha-B) Poza tym, tak jak na wcześniejszych modelach i tutaj było kilka pierwszych razów Ten najważniejszy to malowanie aerografem... Jak wyszła próba malowania tym narzędziem, oceńcie sami Wątek warsztatowy: viewtopic.php?t=14954&highlight=magach pozdrawiam Edytowane 28 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Narzekaj ile chcesz kolego, ale to i tak nie zmieni faktu ze wyszedl ci najlepszy model do tej pory. Jedyne o co ja sie przyczepie to moim zdaniem zbyt duzy polysk, szczegolnie na kolach i plecakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 ale potwor,rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Jaki Magach jest każdy widzi Mi się podoba, jak dotąd najlepszy Twój model, tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 27 Września 2009 Autor Share Napisano 27 Września 2009 No, no. Nie spodziewałem się takich opinii Dziękuję Jedyne o co ja sie przyczepie to moim zdaniem zbyt duzy polysk, szczegolnie na kolach i plecakach. "Normalnie" tak tego nie widać, więc nie będę nic zmieniał. Ewentualnie LEKKO zakurzę bandaże ale potwor Szczególnie na pierwszych zdjęciach wygląda potwornie. Czyż nie? Mi się podoba, jak dotąd najlepszy Twój model, tak trzymać Kto zgadnie co będzie następne? Oczywiście najpierw chciałbym zrobić jakąś podstawkę do tego co skończyłem... P.S. Figurki nie szpecą modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Kto zgadnie co będzie następne? Czyżby Sho't ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Bardzo fajny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Września 2009 Share Napisano 27 Września 2009 Kto zgadnie co będzie następne? Oczywiście najpierw chciałbym zrobić jakąś podstawkę do tego co skończyłem... Niewazne co pod warunkiem ze: 1. bedzie po '45 roku 2. w zadnym wypadku niemieckie 3. co najmniej na tym poziomie co teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Zarówno model, jak i zdjęcia są rewelacyjne! Bardzo mi się podoba! Sam pojazd jest niezwykle piękny, a jeszcze w takim wykonaniu, to naprawdę czapki z głów! Przydałyby się może jeszcze jakieś fotki detali, bo z tego co widziałem na warsztacie, to smaczniutkie obicia robiłeś Wielkie gratulacje! Znakomita praca. To tyle moim skromnym zdaniem pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Września 2009 Share Napisano 28 Września 2009 Świetne! Na prawdę pięknie wyszło... Trochę gąski nie naturalnie wiszą ale co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 28 Września 2009 Autor Share Napisano 28 Września 2009 Radek Filipek Dzięki mroko94 i Boozy Przydałyby się może jeszcze jakieś fotki detali Może lepiej nie... Ok, spróbuję zrobić niedługo. Trochę gąski nie naturalnie wiszą ale co tam... Jeszcze nie okiełznałem gąsek Academy, dziwne są i tyle Czyżby Sho't ? Brawo Ale teraz chcę dokupić jakieś odjazdowe dodatki do niego. Budowę pewnie zacznę w grudniu, jak to ze mną bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 30 Września 2009 Autor Share Napisano 30 Września 2009 Heh, chyba lepiej byłoby zmienić temat wątku na M60 Patton Tak, to tylko nieliczni wchodzą tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 Super wykonanie i fajny bo współczesny Mocarnie wygląda z tym trałem Tak na marginesie to coraz więcej pancerki po '45 roku na forum (Dzięki Bogu!).Będzie się na czym wzorować jak zacznę swojego tanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 1 Października 2009 Share Napisano 1 Października 2009 No stary piknie Super, że sie pobawiłeś tym aerkiem trochę bo ja na T-34 się nie odważyłem i teraz ciut żałuję. Super. Jeszcze raz super. Działaj dalej bo progres jest naprawdę duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi