Seba_The_Eye Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 No proszę Bardzo lubię oglądać Twoje prace. Raz, że tematyka właściwa i wogóle, a dwa, to sam fakt jak robisz swoje modele. Czysta przyjemność. Radosny Roger tupie drewnianą nogą o pokład normalnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Świetnie zrobiłes dysze od wewnątrz (bo z zewnątrz nie muszę wspominac że są swietne). W super hornecie podobają mi się bardzo te masywne golenie tylnych kół. Rewelacja, teraz to bym się bał wsiadac i latac nim, by czegos nie zepsuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 Witam. Świetnie zrobiłes dysze od wewnątrz Specjalnie "for you" przedstawiłem je tu poniewaz juz dwa razy przy innych modelach prosiłeś mnie o to Dziękuję. Czymże byłby model "ready to fly" bez tasiemek RBF, dlatego też postanowiłem je wykonać. Tasiemki. Tasiemki z drucikiem, który pozyskałem ze starego transformatorka "Demolition Men". Drucik nawinołem na pędzel o odpowiedniej średnicy i wg. rozmiaru go poprzycinałem w celu otrzymania oczek. Na tak otrzymane oczka nawlekłem RBF i odpowiednio uformowałem drut na końcu klejąc wszystko na CA Na końcu pomalowałem drut na czarno aby imitował sznurek. Pozdrawiam Przemek. C.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 erbeefki no tego się spodziewałem A co do dysz - to często jest to traktowane po macoszemu, a jednak dobrze wykonane dysze - i zwłaszcza w środku z tym białym nalotem - to nie lada smaczek Dlatego cieszę się, że je zrobiłeś tak profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian440 Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Prefect! Jesli pozwolisz to chciałbym Cie naśladować (w pracy) i stworzyć coś na miare Twoich modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 12 Listopada 2009 Autor Share Napisano 12 Listopada 2009 No proszę Bardzo lubię oglądać Twoje prace. Raz, że tematyka właściwa i wogóle, a dwa, to sam fakt jak robisz swoje modele. Czysta przyjemność. Radosny Roger tupie drewnianą nogą o pokład normalnie:D Poprostu obaj lubimy powojenne lotnictwo usnavy zwłaszcza formacje vf-84 i vfa-103 Dlatego cieszę się, że je zrobiłeś tak profesjonalnie Nie ma sprawy Prefect! Jesli pozwolisz to chciałbym Cie naśladować (w pracy) i stworzyć coś na miare Twoich modeli Naprawdę są ludzie robiący prawdziwe cuda wystarczy po googlować aby sie przekonać a ja się do nich raczej nie kwalifikuję Wiele rzeczy nauczyłem sie tutaj od Kolegów z forum więc czemu miałbym mieć cokolwiek przeciwko. . Zamocowałem rbf-ki model czeka na poprawki pedzelkiem i podstawkę. Jedno zdiecie z rbf-kami co bym miał jakiegoś asa w rękawie na galerię. Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Czas na dokowanie Podstawka inbox. -Ramka na zdiecia 20x30 -Plexia z antyramy 20x30 -Papier ścierny 320 -Klej uniwersalny Na początku nakleiłem na plexi papier ścierny , docisnołem i pozostawiłem do wyschniecia na kilka godzin. Nastepnie pomalowałem całość czarnym matowym lakierem i pozostawiłem do wyschniecia. Pozdrawiam Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Twardy żwirek wyszedł. Broń panie przed ostrym hamowaniem na tej podstawce, bo zjedzie się nie tylko opony, ale i felgi szerszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Następnie przygotowałem do malowania i pomalowałem podstawkę. Wkleiłem także od spodu imitację kratek. i to by było na tyle. Dziękuję wszystkim którzy mnie wspomogli. Zapraszam do Galerii i oceny viewtopic.php?t=17575 Pozdrawiam Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi