Messer Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Witam. Ja również dołączam do zabawy. Tak jak w zeszłej edycji, tak i w tej zdecydowałem się na trucka. Wybór padł na Volvo FH 12/16 - tak, znowu volvo . Mam już przynajmniej 2 wizje malowania tej bryczki, dlatego nie wpisuję nic więcej w tytuł wątku ( jeszcze nie wiem którą wybiorę). A teraz in-box: Wersja, którą wybiorę to FH 12. Wszelkie dodatki ( a jakieś planuję ) będą miały swój in-box w odpowiednim czasie Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Fajny Volviak, fajny Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 No przyglądam się by oddać potencjalny głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 Powtórka z rozrywki ... Powodzonka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 15 Października 2009 Share Napisano 15 Października 2009 No Messer znając Ciebie to będzie na co popatrzeć Przysiadam się i życzę powodzonka Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Świetnie! Kibicuje zwłaszcza, że wyjdzie 100 razy lepiej niż moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Ja również siadam na widowni bo mając w pamięci poprzedni projekt szykuje się bardzo interesująca relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 16 Października 2009 Autor Share Napisano 16 Października 2009 Dziękuje wszystkim za taki doping. Boje się tylko, że nie sprostam Waszym oczekiwaniom - ponieważ w tym Volvo nie będzie np: podświetlenia Postaram się jednak o ciekawą relacje - początek już niedługo Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 17 Października 2009 Share Napisano 17 Października 2009 Dobrze wiesz, że nie podświetlenie było najmocniejszą stroną VNki Dlatego i tak dużo spodziewam się po Twoim projekcie. Mam tylko nadzieję, że dopilnujesz zgodności szczegółów z oryginałem. A tak z innej beczki, Italerka coraz częściej rezygnuje z barwienia plastiku, co osobiście uznałbym za wielki plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 18 Października 2009 Autor Share Napisano 18 Października 2009 Banshee777 napisałem "np" - odnośnie oświetlenia - grafiki oczywiście będą Co do zgodności z oryginałem - postaram się parę rzeczy poprawić ale nie będę budował ramy od podstaw itd - nie mam na to czasu ( mimo iż czasu konkursowego jest dużo ). Jak narazie volvo leży - brak mi do niego chęci... Dzięki za taki odzew na mój temat - postaram się was nie rozczarować Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 18 Października 2009 Share Napisano 18 Października 2009 Powodzenia i mam nadzieję, że nas nie zawiedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Października 2009 Share Napisano 24 Października 2009 Trzymam kciuki i z niecierpliwością oczekuje na dalsze kawałki relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Messer ja już ci na gg powiedziałem co sądzę o twoich modelach.Napewno wyjdzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 (edytowane) Ja człowieku znowu ty. Ty mnie chcesz wykończyć psychicznie jak ja widzę twoje modele to mi kopara opada nie no znowu będzie genialny model. Edytowane 13 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michuXCZ Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Ja człowieku znowu ty ty mnie chcesz wykończyć psychicznie jak ja widzę twoje modele to mi kopara opada nie no znowu będzie genialny model Przed napisaniem posta lepiej go przeczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Messer jeśli można wiedzieć to co się dzieje z volvem bo cie tu dawno nie było.Z niecierpliwością czekam na jakąś aktualke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2009 Sandi przykro mi ale na Volvo będzie trzeba jeszcze dłuuuuuugo poczekać - ale zamiast niego rozpoczynam budowę lamborghini Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Szkoda ,ale będę kibicował w budowie lambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Messer na twoje modele warto czekać.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Witam wszystkich. Na wstępie przepraszam za brak aktywności - mam trudną sytuację życiową :( Zamierzam powrócić do budowy Volvo i tu moje pytanie - czy zawieszenie tylne od volvo jest poprawne, czy poprawniejsze będzie zawieszenie od Dafa ? Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 Zawieszenie tylne od Volvo jest ze starego F12 na resorach. Koniecznie zmień na zawieszenie od Dafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Trucknology dzięki wielkie Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 teraz też robię volvo z tego zestawu Będziesz tunel silnika przerabiał czy zostawiasz ten z pierwszych fh`aczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 28 Lipca 2010 Share Napisano 28 Lipca 2010 Ta kalka jest nalepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam, Actros o co ci chodzi, bo nie wiem do czego pijesz ?? Postępy niewielkie i ociągające się... Oszlifowałem części osprzętu ramy, posklejałem bak, turbinę i kilka zbiorników na powietrze, skrzynkę na akumulatory. Silnik posklejany, wstępnie wyszpachlowany- więcej się dowiem po położeniu podkładu. Rama została pozbawiona tylnego zawieszenia, czeka na przygotowanie podłużnic pod zawieszenie od DAF'a. - niestety gdzieś mi wcięło jedną poduszkę od DAF'a - nie miał by ktoś zbędnej? Foty: Narazie aktualizacje będą rzadkie, bo jestem w trakcie przeprowadzki i warsztat mam "na walizkach" -a jak wiadomo ciężko się tak klei... Dzacek1841 raczej zostawię taki jak jest, ale jeszcze nic nie zakładam... Przepraszam za jakość fotek. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi