jonnym Napisano 24 Listopada 2010 Autor Share Napisano 24 Listopada 2010 Dzięki chlopaki za rady.Z kominami walcze a skrzynia juz pomalowana.Fotki pewnie w weekend.Jezeli chodzi o silnik to ja juz tam nie bede nic grzebał, zostawie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 25 Listopada 2010 Autor Share Napisano 25 Listopada 2010 chodzi o model?nie bardzo wiem czego dotyczy pytanie. Jezeli chodzi o model to k 100 aerodyne z revelki jest raczej ogółnie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Już niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Można powiedzieć, że żaden model ciężarówki nie jest ogólnie dostępny... Dlatego tak ważne jest, żeby odpowiadać na takie pytania... Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 26 Listopada 2010 Autor Share Napisano 26 Listopada 2010 Jezeli to az tak wazne to model został kupiony przez kolege Zbiegu w Londynie na przecenie za 15f i naprawde nie widze problemu z kupieniem go.Jak sie chce to sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2010 Po trzy tygodniowej przerwie mała aktualka.Przez tydzien walczyłem z kominami KFS i bez zaginarki to jest nie wykonalne-materiał nie plastyczny i łamiący sie wiec jak ktos nie ma czym tych blach zaginac to nie polecam. ...Kabina otrzymała drugi kolor i złozyłem naczepke flatbed trailer.Od kilku dni pracuje nad wnętrzem ale pare drobiazgów jeszcze zostało.jezeli chdzi o naczepe to do zrobienia jest jeszcze cała instalacja, deski i drobne dodatki Pare fotek: created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Granice kolorów wzorowe --- jak Ci to tak ładnie wychodzi? Malujesz sprayami samochodowymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Na plastikowe.pl jest fajny tytorial jak giąć na okrągło blachy. Palnikiem i młotkiem gumowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Grudnia 2010 Share Napisano 20 Grudnia 2010 Smakowicie wygląda ta kabina A przymiarka ? Konkret. Coraz bliżej końca , czekam na efekt końcowy, bo cóż tu więcej pisać... Model zapowiada się fenomenalny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 20 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2010 Mark666 jezeli chodzi o kolory to miałem taki sam problem jak ty i tak: co sie dało to kolor brazowy wyrownywałem papierem wodnym.Potem podmalowałem przetarcia kremowe nastepnie brązowe.Na koncu delikatnie papier wodny i sidoluks- delikatna polerka pap.toaletowym i tyle nic wiecej z tym nie robie.Jak juz bedzie wszystko na ukonczeniu to całosc zostanie delikatnie ukurzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi