emaks Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Witam. Pierwszy raz startuję w jakimkolwiek konkursie modelarskim. Jestem początkującym modelarzem, ale myślę, że dam sobie radę z Foczką. Do malowania użyję aerografu, którego dopiero się uczę... Jakich farb użyję? Jeszcze nie wiem... Budowa będzie szła mozolnie bo nie mam zbytnio czasu na dłubanie w plastiku. Mam nadzieję, że wyrobie się do zakończenia konkursu! Póki co - fotki In-Box'u! To na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 O, Foka! Miałem startować ze swoją, ale będę musiał coś innego wygrzebać Podglądnę sobie co nieco pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 27 Października 2009 Autor Share Napisano 27 Października 2009 A proszę bardzo. Podglądanie wręcz wskazane! Fajnie byłoby gdyby ktoś podał mi źródło dobrej dokumentacji na www. Mam kilka fotek silnika i kokpitu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 O właśnie foka . Widzę ładną zawartość pudełka, kolorowe blachy, maski, ładny zestawik kalek. W takim razie zasiadam i przyglądam się relacji, bardzo lubię krótko nosowe foczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 28 Października 2009 Autor Share Napisano 28 Października 2009 Zestawy Eduard'a są bardzo bogate i stosunkowo niedrogie. Gdybym miał kupić osobno maski i blachy sporo przepłaciłbym. Już nie mogę się doczekać kiedy zacznę go skubać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Hej, to jest zestaw "dual combo"? Bo widzę podwójne wypraski. Będziesz robił dwie Foki na raz? I drugie pytanie: co to jest to żółte? (na 5 fotce od dołu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Raczej nie bo na ostatniej fotce widać jeden kadłub. Nie ma tez napisu na pudełku. Pewnie jest jak u Dragona, że z jednego zestawu można półtora modelu zrobić To żółte to maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 No ciekaw jestem tego modelu. Na szczęście będę mógł go zobaczyc na żywo Życzę powodzenia i zakończenia rywalizacji na "pudle" Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 28 Października 2009 Autor Share Napisano 28 Października 2009 Roobert masz rację! To żółte to maski. Na monitorze LCD jak spojrzysz od spodu to widać zarysy. A te podwójne elementy różnią się nieco... Np. Spód skrzydeł ma inaczej wycięte otwory podwozia. Jeszcze kilka zestawów Edka i zrobię jakies cudo SF ze starych elementów kilku modeli! Vybor89 dzięki! Ja tobie życze powrotu do latadeł! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Vybor89 dzięki! Ja tobie życze powrotu do latadeł! Cool Może kiedyś jak mi na stare lata na łeb padnie Może też wystartuje w swojej kategorii..... A tak z ciekawości to który wariant skrzydeł wybierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 28 Października 2009 Autor Share Napisano 28 Października 2009 Yyyyy... Szczerze, to nie myślałem jeszcze o tym... Pewnie zasiąde do niego w przyszłym tygodniu to pomyślę. Póki co to muszę uzbierać dość szczegółową dokumentację. Apropos! Może ktoś ma jakieś ciekawe fotki Foki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 23 Listopada 2009 Share Napisano 23 Listopada 2009 No stary dawaj jakieś fotki z postępów. Bo się przejdę do Ciebie i tą "fokę" sam skleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emaks Napisano 24 Listopada 2009 Autor Share Napisano 24 Listopada 2009 Cierpliwości... Lada moment startuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Startuj, siadam i obserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 Oj kolega się coś opierdala A sam widziałem jak siedział i sklejał kokpit. Nieładnie się tak nie podzielic fotkami postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 emaks dawaj nowe fotki, ale szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi