Panzer4 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Koniec. I na koniec babol wyskoczył. Że też o tym nie pomyślałem. Ale swoją drogą do głowy mi nie przyszło, że może być taki zonk. No trudno... W każdym razie zapraszam do oglądania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Bardzo ładnie pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 No ładne cacko. Pomysł - złożenie tych dwóch zestawów to dobry pomysł! Świetnie się uzupełniają. Budowa - włożyłeś mnóstwo pracy w dodatki od siebie i to widać - oko przechodzi ze szczegółu na szczegół i każdy jest dobrze oddany -co sprawia wrażenie że jest to bardzo dobrze oddana miniaturka Brawo! Malowanie: Podoba mi się kolor podstawowy i przejaśnienia. Obicie też fajnie wychodzą, gdy prześwituje przy nich jasny kolor zdrapanej farby. W kilku miejscach tylko te obicia wyglądają bardziej na maźnięcia, ale to tylko moje widzi mi się No kawał świetnej roboty, zrób proszę jeszcze nieco zbliżeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 W kilku miejscach tylko te obicia wyglądają bardziej na maźnięcia, To prawda - al jako całość prezentuje się bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Witam No aż się prosi o jakis ciągnik do tego "cuda" .Na jakims terenie prezentował by się imponujaco :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 Pięknie. Efekt wart był włożonej pracy. Moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 16 Listopada 2009 Autor Share Napisano 16 Listopada 2009 Dzięki wszystkim za komentarze Kolejna lekcja odrobiona - idziemy dalej, a jak widać warsztat pełny Uwagi co do wykonania chowam dla siebie i mam zamiar z nich skorzystać przy najbliższej okazji. Pozdrawiam, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Panzer4 a może teraz jakiś ciągniczek do tej s.F.H.18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 aż się prosi o jakiegoś Famo do kompletu... bardzo ładna praca w tej wymagajacej skali - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 16 Listopada 2009 Autor Share Napisano 16 Listopada 2009 Będzie sWS z Maco mnowogro podsunął mi świetny pomysł więc upiekę dwie kaczki na jednym kijku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi