Kuba115 Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Plandeki to czasem w zestawie nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 19 Listopada 2009 Autor Share Napisano 19 Listopada 2009 Była ale odlew plastiwkowy nie zwijany ta co jest to moj pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 27 Listopada 2009 Share Napisano 27 Listopada 2009 Bardzo ładny model.Gratuluje!!! Na moim warsztacie też aktualnie taka wanienka i tu pojawia się pytanie do autora: czy w twoim egzemplarzu przy wzmocnieniach bocznych na tyle wanny pomiędzy nimi a bokami wanny były spore szczeliny?? czy to mój zestaw jakiś felerny jest:) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Listopada 2009 Super Moderator Share Napisano 27 Listopada 2009 Poza tym, szkoda, że nie okleiłeś go folią błyszczącą Dokładnie, lub też pomalować jakimś kolorem chromu. Ogólnie model ładnie się prezentuję. Plus dla producenta, że zrobili ją podnoszoną i z otwieraną tylną burtą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 27 Listopada 2009 Autor Share Napisano 27 Listopada 2009 Do macmod.84 tak były szczeliny i je zaszpachlowałem bo nie ładnie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Tablice informujące że jest to zestaw (żółte prostokąty) powinny być raczej na zderzaku. Niekoniecznie, wystarczy by były na wysokości wzroku kierowców mniejszych samochodów. pudzian30 Plandeka powinna mieć jeszcze linki mocujące do zaczepów na burcie jak jest rozwinięta. Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 No fajnie fajnie, ale nie jestem fanem half-pipe. Taka moja refleksja. Może i to dobrze że w ogóle zrobili wywrotkę, no ale polak zawsze narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian30 Napisano 28 Listopada 2009 Autor Share Napisano 28 Listopada 2009 Myślałem o lince mocującej, ale nie mam jeszcze pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Ja też mam pytanie, ta plandeka to jest zwijana, z plastiku czy z materiału Okej już znam odpowiedz, znalazłem w 2 zakładce przed chwileczką, tam zajrzałem i już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi