Ł.Sosnowski Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2009 Warsztat "przegapiłem" za względu na nie moją skalę Bardzo fajnie wyszły kosze na wieży. Trochę dziwi mnie, że pojazd nie ma jakiegoś szalonego kamo jak np. ich softskiny. Po przeczytaniu tematu maiłem nadzieję na Iran-Irak Niestety nie znalazłem żadnego zdjęcia tego typu tetów w kamo- wszystkie piaskowe Za to mam kilka fotek BWP-1 z całkiem śmiesznymi kamuflażami. Aż mnie powoli nachodzi na takiego cudaka Ale niestety to odległa przyszłość- mam trocę za dużo rozgrzebanych modeli, postanowiłem skończyć to co mam i nie zaczynać przez jakiś czas następnych modeli. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2009 Witam. Zrobiłem małe poprawki malowania. To już przedostatni etap prac z aerkiem, zostało już tylko powyciąganie drobnych detali. Poza tym zrobiłem próbę z kartonami, które będą znajdowały się w koszach. Na szczęście mam ich dużo, więc będzie na czym trenować I zrobiłem też fotkę gąsienicy. I jak się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Mam wątpliwości co do tych kartonów, jakoś nie wyobrażam sobie takiego czegoś w armii irackiej. Super ten twój aero, chyba muszę znaleźć pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 6 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2009 A tam nie wyobrażasz. Przecież czołgiści coś muszą pić, a to są kartony z arabską mineralką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 Gąski jak prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Niestety w trakcie obróbki gąsek zniszczyłem jedno ogniwko, i muszą być napięte tak jak na zdjęciach, dopóki nie będę miał tego brakującego ogniwa. Ani mi się waż dokładać ogniwko. Gęsi są w sam raz napięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 7 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2009 OK, nie będę już dokładał tego ogniwka PS. Kupiłem już drut kolczasty, którego zwój planuję zawiesić na modelu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 7 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2009 Witam ponownie Model wyczerpał już limit malowania aerkiem Dziś pomalowałem wystające detale i duże powierchnie białą farbą z dodatkiem piaskowego. Zastanawiam się jezcze czy pomalować czybki śrub przy włazach na jasny kolor, wtedy fajnie by się odcinały od reszty. Co Wy na to? Popigmentowałem też jedną gąskę. Teraz już będzie szło z górki. Niedługo może skończę ten model. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Zastanawiam się jezcze czy pomalować czybki śrub przy włazach na jasny kolor Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Bardzo ciekawy projekt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2009 Zastanawiam się jezcze czy pomalować czybki śrub przy włazach na jasny kolor Jestem na tak! Już postanowione. Będę malował te śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Już postanowione. Będę malował te śruby Ale żeby potem nie było na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 Strasznie mi się ta 55-ka już podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 8 Grudnia 2009 Share Napisano 8 Grudnia 2009 swietne cieniowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2009 Dzięki Koledzy za komentarze. Cieszę się że się podoba Już postanowione. Będę malował te śruby Ale żeby potem nie było na mnie Nie będzie To moja własna decyzja, dokonana bez nacisków z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Czym malowales powierzchnie farbka w sprayeu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 Nie, farbami Vallejo Model Air za pomocą aerografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 Witam. Pomalutku do przodu Poszedł wash, filtr, i obicia. Te ostatnie średnio mi się podobają, może coś zmienię. Poza tym na wieży jedno mi się rozmazało (już poprawione, jeszcze schnie, dlatego może dziwnie wyglądać). I jak? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killer007 Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Nie no model poprostu świetny Gratulacje ja do takiego poziomu chyba nie dojde Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 Bardzo to efektowne, ale czy nie przegiąłeś? Wózek w barwach "dobrych" Irakijczyków to przecie nówka (przymajmniej w kwestii malowania). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 19 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2009 killer007 Nie przesadzaj Co do przesadzenia, rzeczywście na zdjęciach wyglądają jak nówki, ale to są zazwyczaj zdjęcia z 2006 roku, więc przez 3 lata zdążyły się zużyć A tak serio to trochę naginam fakty, i tak nie robię żadnego konkretnego egzemplarza. To dlatego że lubię takie stargane pojazdy. Może u Irakijczyków jakiś taki ogryzek służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 Nówki to w fabryce i warsztacie remontowym ładna robota Łukaszu , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 20 Grudnia 2009 Share Napisano 20 Grudnia 2009 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 20 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2009 Dzięki, zapraszam go galerii: viewtopic.php?p=292005#292005 Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi