arthur_szu Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 (edytowane) Figurka żywiczna podoficera 1 Batalionu 505 Pułku Piechoty Spadochronowej 82 Dywizji Powietrzno-Desantowej, na lotnisku w Anglii - 5 czerwca 1944 roku. Tuż przed D-Day... Firma Maurice Corry [1:16], podstawka własnej roboty 8-) Zapraszam do komentowania 8-) Galeria fotomontaży po weekendzie Edytowane 24 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 19 Listopada 2009 Share Napisano 19 Listopada 2009 Szu jak żywy... Ale w Bornym Sulinowie w sierpniu miałeś mniej szpeju ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 piękna figurka, ładnie pomalowana i pocieniowana, podoba mi się Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Co tu dużo mówić figurka miodzio . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Rewelacyjna praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Bardzo relistycznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toff Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Widziałem wczoraj i dziś na żywo i co tu dużo mówić - super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Listopada 2009 Share Napisano 22 Listopada 2009 Widziałem, podziwiałem - gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 23 Listopada 2009 Autor Share Napisano 23 Listopada 2009 Dzięki serdeczne za opinie Mam nadzieję, że kolejną (2 ) figurką w tej skali nie zawiodę Koleżanek i Kolegów Dla tych co nie byli w Gdańsku nadmienię, że figurant zdobył w swojej klasie brązowy medal na IV Otwarty Ogólnopolski Konkurs Modeli Kartonowych i Plastykowych o Memoriał Tadeusza Rackiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Listopada 2009 Share Napisano 24 Listopada 2009 Świetna robota. Zresztą przyzwyczaiłeś już towarzystwo do pięknych figurek! Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Super robota do której nas faktycznie przyzwyczaiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 25 Listopada 2009 Share Napisano 25 Listopada 2009 Mistrzostwo świata! figurant zdobył w swojej klasie brązowy medal W takim razie brakuje mi wyobraźni, jak mogą wyglądać te "lepsze" Ten mundur nie wygląda jak tworzywo sztuczne, ale jak prawdziwy materiał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 30 Listopada 2009 Autor Share Napisano 30 Listopada 2009 W takim razie brakuje mi wyobraźni, jak mogą wyglądać te "lepsze" Confused Są i oby więcej podobnych, bo to wszystkich motywuje do lepszej pracy Ten mundur nie wygląda jak tworzywo sztuczne, ale jak prawdziwy materiał. Dziękuję Może dlatego, że sam mam z "prawdziwego materiału' a nie sztuczny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Są i oby więcej podobnych, bo to wszystkich motywuje do lepszej pracy Mnie to demotywuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi