Prowler27 Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam Ponieważ od dłuższego czasu miałem zrobić ten model a to jest mój jedyny model który mogę zrobić w zimowym kamuflażu (który będę pierwszy raz robił) bo nie posiada oznaczeń więc temat ten można potraktować dosyć swobodnie. Z dodatkow mam tylko metalową lufę ale mam nadzieję że dosyć dużo rzeczy będzie można poprawić i dodać własnoręcznie. Fotka pudla modelu... i zdjęcia z dzisiejszego zaznajamiania się z plastikiem. Wszelkie uwagi podpowiedzi i zdjęcia mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 22 Września 2015 Autor Share Napisano 22 Września 2015 Niestety teraz przypomniało mi się aby umieścić in-box modelu aby pokazać że jest robiony od początku Żadne części nie były wcześniej wycinane dopasowywane dopiero wczoraj wyciąłem kadłub elementy podwozia i chwyt transportowy działa. Kilka części było już wcześniej wycięte ale zapewne były to części do innej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 25 Września 2015 Super Moderator Share Napisano 25 Września 2015 Będę zaglądał! Powodzenia! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Crusader nie jest częstym modelem na forach, a tego jeszcze nie widziałem. Tym bardziej chętnie zobaczę go na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 25 Września 2015 Autor Share Napisano 25 Września 2015 Dziękuje za słowa otuchy. Aż nabrałem motywacji do pracy gdyż sięgnęła mnie ręka lenistwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 30 Września 2015 Autor Share Napisano 30 Września 2015 (edytowane) Powolutku pomalutku cały czas do przodu Naprawiono Edytowane 30 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 30 Września 2015 Share Napisano 30 Września 2015 Nie widać obrazków- tzn ja nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 30 Września 2015 Autor Share Napisano 30 Września 2015 Dropbox coś zawodzi zraz powinienem to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 26 Października 2015 Autor Share Napisano 26 Października 2015 Witam Po uporaniu się z lenistwem prace ruszyły. Pierwsze co zrobiłem było wykończenie wnętrza wieży i sklejeniem jej a następnie przykleiłem brakujące elementy na kadłubie. Po tym wszystkim przyszedł czas na czarny podkład i nadanie crusaderkowi zielonego mundurku https://lh6.googleusercontent.com/-TVDTX2yXQ14/Vi5s5HXFfFI/AAAAAAAAB3c/-0WOPkzfGB4/w737-h553-no/IMG_001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 27 Października 2015 Share Napisano 27 Października 2015 Jeżeli zależy Ci na wierności z oryginałem, przepracuj przednie osłony błotników. Italeri zaprojektowało je według muzealnego egzemplarza, który błędnie zrekonstruowano. Prawidłowy kształt widać na zdjęciach oryginału. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 29 Października 2015 Autor Share Napisano 29 Października 2015 Witam Z tymi błotnikami to nie wiem o co ci chodzi ale może te zdjęcie rozwinie wszystkie wątpliwości Zimowe kamo już położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Października 2015 Super Moderator Share Napisano 30 Października 2015 Fajnie wychodzi - podoba mi się! Czysto i schludnie :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 31 Października 2015 Autor Share Napisano 31 Października 2015 Zimowe kamo podrapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Share Napisano 29 Listopada 2015 Po bardzo długim czasie lenistwa uporałem się z brudzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Witam Podstawka zrobiona choć kilka rzeczy muszę poprawić i pododawać. Z Crusaderkiem też nie lepiej troszkę muszę ogarnąć błotko na gąsienicach i zachciało mi się na wieży siatek maskujących ale do dwudziestego Grudnia powinienem zdążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Ciekawy model. Na zawieszeniu masz mokre błoto, będziesz na podstawce też podobne robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 Na podstawce jest już trochę wilgotnej ziemi ale te wilgotne blotko na pojeździe trochę zredukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi