raval74 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych W 1989 r. 18 Czerwca słynną ulicą Zachodnich Niemiec(RFN) Straße des 17 przejechała Parada Brytyjskich Chieftain-ów z okazji Dnia Sił Sojuszniczych,nikt nie spodziewał się że będzie to ostatnia Parada w RFN-ie,Jesienią 10 listopada 1989 roku mur Berliński padł i Niemcy zostały zjednoczone. Model będzie wykonany prosto z pudła,miniatura o skali 1:35 firmy TAKOM,malowanie takie jak na foto+podstaweczka Zapraszam do warsztatu: na początek in-box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Powodzenia z Takomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Powodzenia z Takomem Wiem wiem,klocki Lego ale troszkę utrudniłem sobie malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Ciekawym jak ze zdetalowaniem tego modelu. Mialem go kupic ale chyba poczekam na Menga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Bardzo ciekawe kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Mam ten sam model na składzie. Co masz na myśli że sobie utrudniłeś malowanie? Tak swoją drogą to etap malowania interesuje mnie najbardziej, maskowanie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 W ferworze walki z Majowym grillem rozpocząłem składanie kółeczek,na jedno przypada pięć części Godzinka i złożone do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Mam ten sam model na składzie. Co masz na myśli że sobie utrudniłeś malowanie? Tak swoją drogą to etap malowania interesuje mnie najbardziej, maskowanie itd. I właśnie chodzi mi o maskowanie nie lubię, nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Ciekawym jak ze zdetalowaniem tego modelu. Mialem go kupic ale chyba poczekam na Menga. Meng na pewno będzie lepiej zdetalowany, ale kupiłem go za śmieszne pieniądze dlatego mam co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Powodzenia z Takomem Wiem wiem,klocki Lego ale troszkę utrudniłem sobie malowaniem Składam Kraza od tej firmy. Myślałem, ze za takie pieniążki to będzie się składać jak klocki Lego. Jak się bardzo myliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Powodzenia z Takomem Wiem wiem,klocki Lego ale troszkę utrudniłem sobie malowaniem Składam Kraza od tej firmy. Myślałem, ze za takie pieniążki to będzie się składać jak klocki Lego. Jak się bardzo myliłem. Aha,ja właśnie zacząłem malować T-14 od TAKOMA i powiem Ci że zpasowanie było tak idealne że z czasem zaczęło mnie to irytować,dziwi mnie że z Krazem są problemy chyba go kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Kolejne elementy układu jezdnego... I po złożeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Ale model wybrałeś !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) Układ jezdny spasowany,geometria idealna,tak jak pisałem klocki Chciałem zacząć kleić gąski ale niestety nie da się imprezować i składać model równocześnie coraz mniej widać cdn. jutro Edytowane 1 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 Ale model wybrałeś !!!! A coś z nim nie teges? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Ale model wybrałeś !!!! A coś z nim nie teges? Jak najbardziej "teges" :-) . Cieszę się z tego warsztatu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Aha,ja właśnie zacząłem malować T-14 od TAKOMA i powiem Ci że zpasowanie było tak idealne że z czasem zaczęło mnie to irytować,dziwi mnie że z Krazem są problemy chyba go kupię eee, wstrzymaj się. Polecam Ci zapoznać się z warsztatem najpierw: LINK a tak swoją drogą, czy właśnie tak było z Armatką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 1 Maja 2016 Autor Share Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) Aha,ja właśnie zacząłem malować T-14 od TAKOMA i powiem Ci że zpasowanie było tak idealne że z czasem zaczęło mnie to irytować,dziwi mnie że z Krazem są problemy chyba go kupię eee, wstrzymaj się. Polecam Ci zapoznać się z warsztatem najpierw: LINK a tak swoją drogą, czy właśnie tak było z Armatką? Z armatą najwięcej nerwówki miałem z gąskami ale po 2 godzinach sytuację opanowałem,teraz czeka na wathering a wygląda tak Edytowane 2 Maja 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 1 Maja 2016 Share Napisano 1 Maja 2016 Ciekawie zapowiadający się warsztat, będę zaglądał Też miałem ochotę na ten model ale dowiedziałem się że ceny Takoma mają wkrótce spaść więc zaczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 2 Maja 2016 Autor Share Napisano 2 Maja 2016 Zaczynamy kleić gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Gąski ready Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Górna część bez zwisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 Górna część bez zwisów? Niestety bez zwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 3 Maja 2016 Autor Share Napisano 3 Maja 2016 I jeszcze kilka fotek jak pracownicy firmy MENG pracują nad detalem Chiefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomB(raider) Napisano 3 Maja 2016 Share Napisano 3 Maja 2016 Będę podpatrywał. W magazynku czeka Mk.11. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi