Czesio Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 No cóż, model skończony od piątku, ale przez zawody w Kielcach galeria opóźniła się do dziś. Model jest słaby, Anakondo-podobny, ale eksperyment uważam za udany patrząc na zestaw wyjściowy a właściwie breję z plastiku Żaden model chyba jeszcze mnie tak nie wymęczył jak ten... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Widziałem warsztat i podziwiam cierpliwość, bo bazowy zestaw to tragedia Lubię Anakondy, bo podczas studiów lądowały tuż koło mojego akademika na ul. Polanki koło Szpitala Marynarki Wojennej w Gdańsku i nieraz podziwiałem szczegłóy ich budowy Bardzo ładny model Od siebie bym dodał tylko dopieszczenie cieniutkim pędzlem czarnego pasa na dziobie i wokół przedniej szyby, tzn. wyretuszować tylko te nierówności w czarnym malowaniiu i ślady po paproszkach, włosiu pędzla itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek_S Napisano 30 Września 2013 Share Napisano 30 Września 2013 Podoba mi się! Gratulacje za wytrwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Zmierzenie się z tego typu zestawem to rodzaj modelarskiego bohaterstwa ,-)) Wyszło nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Nie no wizualnie...ogólnie całkiem przyjemny odbiór,tylko wirnik wpadający w kadłub za bardzo razi i to mógłbyś poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 No, piękny. Może spróbój poprawić malowanie dookoła tych dwóch dolnych okien w dziobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Mniej więcej tyle, co wyraziłem piesełem. Wiatraczek niesamowicie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 1 Października 2013 Autor Share Napisano 1 Października 2013 Nie sądziłem że wam się spodoba :] No cóż błędów trochę jest, parę rzeczy brakuje, ale musiałem się wyrobić z nim do niedzieli bo mijał termin konkursu na pwmie. Poprawiać już nie mam sił, jak mi trochę grosza wpadnie to pomyślę nad Top gunem A numer w temacie poprawiła mi przeglądarka wstukując nazwę z walkarounda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Noo...Adamie...piękną listę tutaj uzbierałeś,ale zapomniałeś o czymś bez czego polskie śmigłowce nie latają-O SZMATCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Noo...Adamie...piękną listę tutaj uzbierałeś,ale zapomniałeś o czymś bez czego polskie śmigłowce nie latają-O SZMATCE Sławku jakbym śmiał zapomniec - szmatka w Sokole jest pod siedzeniem w kabinie transportowej stad jej nie widac USPOKOIŁEŚ MNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Szachownice obiecałeś poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Do listy Adama jeszcze można dorzucić min. brak głośników przy goleniach, radioboji, stopni, kosza ewakuacyjnego (opcjonalnie), nożyc do awaryjnego odcinania liny i FLIR ma być czarny, a nie biały (to jeszcze możesz poprawić), Co nie zmienia faktu, że należy się brawo za podjecie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi