RH Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 No i stało sie kolejny modelik z serii kolorowych albo karnawałowych Modelik Trumpka z kokpitem żywicznym z Airesa .Ingerencja w model z mojej strony było dodanie instalacji dymowej(na zdjęciu to taki przewodzik w sekcji silnikowej ) Model w malowaniu i oznaczeniach z Airshow 1967,Pilot Capt.Merril A.Mcpeak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Super, dla mnie bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Dla mnie też. Jakimi farbami go pomalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2014 Gunze Super metalic + Alcad II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Podoba się ja się zawsze bałem tego typu malowań ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 19 Stycznia 2014 Share Napisano 19 Stycznia 2014 Ładny czyścioch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Podoba mi się. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk.I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Stycznia 2014 Share Napisano 20 Stycznia 2014 Śliczny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi