RH Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Model którego raczej nie należy przedstawiać. i rekomendować Model Fokkera którego zdjęcia przedstawiam pochodzi z opakowania tzw Dualcombo lub The Duellists czyli dwa w jednym. Jeszcze do wykonania z tej paki został DH 2 który myślę niebawem stworzyć . Modele z tego opakowania posiadają tylko po jednym dedykowanym dla każdego z nich malowaniu ,Co z jednej strony jest dobre bo ginie problem co wybrać Fokker EIII 635/15 w oznaczeniach Kampfeinsitzerkommando (KeK) Vaux, Somme 1916 Model prosto z pudla bez ingerencji dodatków Cytuj
manas Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Piękny! Mam w szafie pozną III-kę (32048), ale boje sie ruszac, zaczne chyba od D.VII. Cytuj
slusar Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Piękny model! Również scenka prezentuje się bardzo ciekawie i atrakcyjnie. Cytuj
Gerd Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Zupełnie nie moje otoczenie, szmatopłat...? w takiej skali...? z krzyżami...? no ale malowanie pokrywy silnika zwłaszcza - świetne. Gratuluję udanego projektu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi