RH Napisano 12 Sierpnia 2014 Napisano 12 Sierpnia 2014 Ostatnio na świecie ,tyle wokół wymachiwania szabelką ,że kolejny model choć militarny ,pozbawiłem urządzeń do zabijania i zrobiłem go w barwach pacyfistycznych. Oczywiście chodzi tu o słynny F-15 .Malowanie jet okazjonalne z 1976 roku z okazji 200 lecia powstania USA Model jedynie wzbogacony w żywiczny kokpit ,i to nie do końca bo trochę przerobiony ,gdyż był on do wersji jednomiejscowej w której druga kabina była nafaszerowana elektroniką i czymś tam jeszcze Jestem przygotowany na to że ta wersja może nie podobać sie wszystkim sympatykom samolotow uzbrojonych w bomby działka i rakiety czyli cały zestaw do unicestwiania no ale coz to ich wybór Cytuj
mig Napisano 12 Sierpnia 2014 Napisano 12 Sierpnia 2014 Taki nie uzbrojony też fajnie wygląda. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 TK-3 - Ftf 1/72 Cytuj
lukass Napisano 12 Sierpnia 2014 Napisano 12 Sierpnia 2014 Dla mnie super wykonany...czysto i estetycznie...podoba mi sie bardzo! Gratuluje Cytuj
podciech Napisano 12 Sierpnia 2014 Napisano 12 Sierpnia 2014 Świetny model , super wykonanie !!! Podobają mi się bardzo górne powierzchnie. Gratuluje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi