GEM Napisano 11 Sierpnia 2015 Share Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam wszystkich którzy tutaj zajrzeli. Popatrzcie na kolejny model w moim wykonaniu. Trochę dla zmiany klimatu zdecydowałem się na "szmaciaka" Padło na Albatrosa D.III. Model zwaloryzowany zestawem żywicznych dodatków do silnika z Firmy Taurus Models. Muszę przyznać że doskonałych, szczerze polecam. Imitacja drewna na kadłubie to kalki HGW i lufy do karabinów z Mastera - nie mniej doskonałe. A śmigiełko wystrugane samodzielnie. Poza tymi dodatkami to reszta praktycznie z pudła. Wybrałem takie malowanie z dedykacją dla mojego wnuka Wojtusia- miłośnika dinozaurów i smoków wszelkiej maści. Nie ma co więcej się rozpisywać zapraszam do oglądania i ewentualnie waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Sierpnia 2015 Share Napisano 12 Sierpnia 2015 Dla mnie rewelacja...ta imitacja drewna i silnik-coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 12 Sierpnia 2015 Share Napisano 12 Sierpnia 2015 Kolejny wspaniały model w Twoim wykonaniu. Pogratulować! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 12 Sierpnia 2015 Share Napisano 12 Sierpnia 2015 Superancki! Sam Albatros jako maszyna bardzo mi się podoba, a w Twoim wykonaniu to już w ogóle... i w szczególe z resztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 15 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2015 Zgodnie z sugestiami, ale i zgodnie z moimi obietnicami poprawiłem to i owo i dorobiłem podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Sierpnia 2015 Share Napisano 15 Sierpnia 2015 faktura kadłuba 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi