Timi Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Model prosto z pudła z kilkoma poprawkami. Oznaczenia malowane z własnoręcznie ciętych masek. Mimo kilku błędów merytorycznych i warsztatowych jestem zadowolony. Antenka krzywa bo urwałem w czasie zdjęć, czerwony pasek na skrzydle się spierdzielił bo kalkomania licha a i nie lubię kalkomanii nakładać. Że antenka była kiedyś prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Po pokazie na żywo mój komentarz już znasz. Podoba mi się malowanie zarówno od strony technicznej jak i wyboru oznaczeń (coś innego niż kolejny "hackenkreuz"), ślady eksploatacji nieprzesadzone, dodają życia. Fajnie, że się przekonałeś do 1/32 Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Ma sój urok szwajcarskie malowanie, NIby nic skomplikowanego, ale przyciąga wzrok. Ładny model, choć spód trochę pisankowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Fajny i w nietypowym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Świetnie się prezentuje w tym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi