kalisz76 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Witajcie. Wypust Revell/Hesegawa wzmocniony blaszką od Edka. Kabina i okolice wymagają nakładu dodatkowych robót szpachlarsko-lakierniczych, montaż pozostałych elementów znośny. Niesamowicie ciężkie skrzydła mają niestety tendencje do siadania. Za błędy, których nie uniknąłem odpowiadam tylko i wyłącznie ja. Miłego odbioru: created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Moim zdaniem - jest Super! Błędów, o których piszesz - nie widać, a jeżeli są, to nie rzucają się w oczy. Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 Ja jestem na tak Trochę mu życia na powierzchni brakuje, tu ryska, tam zaciek czy okopcenie, ale zasadniczo fajny pokrak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 ładny bocian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi