Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 (edytowane) Kolejny remontowiec i innowacyjne brudzenie, czarne błoto Reszta opisu jak w MT-LB Starałem się na górną płyte błotem nie wchodzić Flaga Ukrainy jest do góry nogami, zauważyłem to na zdjęciach dopiero... Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Teraz czas na... ... poprawienie gąsek bo to co zaprezentowałeś to tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 Teraz czas na... ... poprawienie gąsek bo to co zaprezentowałeś to tragedia. Tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 (edytowane) Teraz czas na... ... poprawienie gąsek bo to co zaprezentowałeś to tragedia. Tzn? Zajrzyj do mojej galerii z MTLB tam znajdziesz odpowiedź.... Po prostu przyklej je z góry do kół bo lewitują No i to dziwne błotko... na żywo pewnie ma inny kolor ale i tak wygląda kiepsko.... Edytowane 16 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Ogólnie model fajny. Dobre błotko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 Po prostu przyklej je z góry do kół bo lewitują A o to się rozchodzi, chciałem aby były ruchome ale jak tak to przykleje A kolor jest ciemniejszy - mieszanka różnych farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Ogólnie bardziej podobał mi się taki czysty. Te gąsienice mają byc takie napięte?... Nie mają leżeć na kołach? Błoto też takie średnie. Możesz jakoś poprawić fotki? Podsumowując, dla mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 (edytowane) przyklejone gąsienice troche ostrzejsze chyba Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Krzywo zasobniki przykleiłeś, gąsienice powinny leżeć tak jak w moim ZSU czyli dobrze poprawiłeś, mi sie jakoś te zacieki nie podobają nie wiem ale chyba z wlewu paliwa zrobiłeś rdzawy zaciek może powinineś troche wolniej robić modele bo w 3 dni nie da sie zrobić takiego modelu bez większych wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Nie jestem pewien, ale ukraińskie Strieły chyba nie były malowane jednolicie zielonym kolorem. Miały kamuflaż. Ale mniejsza z tym. Natomiast mnie nurtuje pytanie : jak można ukraiński Tryzub pomylić ze znaczkiem DDR ???? No i ostatnia kwestia - już bardziej estetyczne - model sprawia wrażenie 'walniętego' na szybko. Chyba za szybko. Poprzednie Twoje produkcje są ZDECYDOWANIE ładniejsze. Nie wrzucaj piątego biegu gdy dłubiesz model, bo to nie robota na akord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 Nie chce mi się brudzić modeli i od teraz koniec z brudzeniem, będą na parade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Nie chce mi się brudzić modeli i od teraz koniec z brudzeniem, będą na parade złe podejście pamiętam jak mi sie kiedyś nie chciało malować modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Listopada 2008 Autor Share Napisano 16 Listopada 2008 Lepszy czysty niż taki w/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Zobaczymy, czy czystego ładnie zrobisz. To wbrew pozorom nawet trudniejsze. Po prostu rób dalej. Powoli do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 pamiętam jak mi sie kiedyś nie chciało malować modeli Mi się ich NIGDY nie chce malować, a ostatnio nawet sklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Modelik jak dla mnie średni ,ja wielokrotnie przekonałem się że w modelarstwie pośpiech jest najgorszym doradcą więc moja rada zwolnij. Brudzenie średnio mi się podoba ale ja sam nie umiem więc się nie czepiam wiem jakie to trudne ,dobrze że przykleiłeś gąski teraz wygląda o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 pamiętam jak mi sie kiedyś nie chciało malować modeli Mi się ich NIGDY nie chce malować, a ostatnio nawet sklejać Jak się skleja 80 modeli rocznie to się nie dziwię Ja to nie mogę się doczekać Zimowego Konkursu, już obstrykałem wypraski przyszłego obiektu zmagań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Ja to nie mogę się doczekać Zimowego Konkursu, już obstrykałem wypraski przyszłego obiektu zmagań... powariowali wszyscy chyba tylko ja nie startuje w tym konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Nowe zdjęcia prawie wyremontowanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi