rtoipmodest Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Wreszcie dotarłem do sklepu dla plastyków i nabyłem niebieski brystol. Foty robione dziś na dworze. Kolorki jak widać różne. Generalnie mimo zastosowania wielgachnego parasola było chyba za dużo światła. Fotki poddałem retuszowi w Photoshop - kontrast i jasność. Mogłem jednak przegiąć pałę bo monitor u rodziców jest dość jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 17 Maja 2009 Share Napisano 17 Maja 2009 Witam! Wygląda na to że będę miał zaszczyt skomentować jako pierwszy: Jak napiszę że rewelacja to zabrzmi to może banalnie ale to prawda mimo zastosowania wielgachnego parasola było chyba za dużo światła. Wcale nie. Zdjęcia ostre, doświetlone - palce lizać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Jaka skala?Jaka firma?Jakimi farbami i jakimi dodatkami. Model b.b.b.fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 Spodziewałem sie gromów, ze fotki takie małe Model oczywiście w 72, firma Emhar + przeróbki. viewtopic.php?t=12138&highlight=whippet Najgorsze, ze na fotach wszystko wyglada inaczej niż w realu. Przekomałem się o tym np. na ostatnim Światowidzie podziwiając saudyjskiego V-150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Co tu dużo mówić - piękna praca. Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Świetnie! Naprawdę doskonała robota. Zachwyciły mnie figurki. Perfekcyjne detale umundurowania. Czołg też świetny i wg mnie całość prezentuje się wyśmienicie. Popieram w sprawie zdjęć: nie ma nic do zarzucenia w kwestii jasności, czy kontrastów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arco Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Fotki troszkę małe, ale widać wszystko (czy tam prawie wszystko), model wygląda bardzo realistycznie i mi się podoba. Zastanawia mnie tylko motyw sytuacyjny. Dlaczego czołg stoi na torach kolejowych, a do tego siedzi sobie na nim Janko muzykant i sobie pogrywa - przecież w każdej chwili może pojechać pociąg? Pewnie twój pojazd tylko przejeżdża pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 Co do scenki. Połudnowa Rosja, wiosna 1920r. Raczej zaplecze frontu - karabiny były bardzo kiepskie i nie chciało mi się ich dorabiać. Tory dałem po to by pokazać coś nowoczesnego. Więcej infrastrukrury się nie zmieściło. Dlaczego stoi na tym przejeździe sam nie mam pojęcia Może obok są inne tory i niebawem wjedzie na platformę. Co do ludków to grajek jest czołgistą, podobnie jak oficer na torach. Oboje mają czerwone lamówki na spodniach. Pancerniak pokazuje czołg podoficerowi z samurskiego pp. Fajny byłby oficer z dyw. uderzeniowej "gen. Korniłowa", ale poległbym na naszywkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Bardzo fajne maleństwo. Pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi