Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moja ulubiona wersja Tygryska no i kolejna sprawa... niektórzy powiedzą żem zboczony, ale uwielbiam takie czyściochy!! taaak musiałem to powiedzieć śliczniusi

Napisano

Trochę za czysty, ale i tak piękny

Najbardziej podobają mi się numerki 112 na zimmie.

Napisano
Czysto sklejony i "czysto" pomalowany,i dlatego wydaje mi się nieco nudny.Brakuje mu ekspresji.

Otóż to, a poza tym niczego mu nie brakuje ;) Czy jakieś podłoże przewiduje się w przyszłości??

Napisano

Odwykłem od widoku takich modeli i powiem szczerze, że wykonany jest bardzo ładnie, ale trochę za czysto, nawet z fabryki taki by nie wyjechał. Może jakieś lekkie kurzenie, trochę błotka, tak, aby się nie świecił tak. No i może jakieś graty?

Napisano

Śliczny model, w sam raz na biurko jakiegoś notabla

Brak syfu mi absolutnie nie przeszkadza, ale trochę kłuje w oczy to wykonanie prosto z pudła. Aż się prosi o wymianę kilku rzeczy, ale to już takie moje zboczenie.

ale trochę za czysto, nawet z fabryki taki by nie wyjechał.

Skąd ta wiedza ?

PZdr

Napisano

BARDZO ładny model,nie przeszkadza wcale ubrak nadmiernego zużycia i brudzenia.No i zdjęcia .Też świetne. Tak apropo, jak robione? Namiot bezcieniowy?

Napisano

Dzięki za komentarze!

Model czysty i schludny, bo ja weatheringu robić nie umiem. A szkoda było mi niszczyć tego Tygrysa. A poz tym miałem zajawkę na te Tygrysy robione przez Japończyków na Youtube

OOB, bo to model relaksacyjny

Podstawka miała być, ale nie będzie, bo i tak za długo nad nim siedziałem. Resztę wakacji wolę posiedzieć nad czymś innym

Tak apropo, jak robione? Namiot bezcieniowy?

Tak. Właśnie wczoraj się zaopatrzyłem w taki zestawik pt. 'namiot bezcieniowy i dwie lampy' i powyższe zdjęcia to pierwsze próby jego wykorzystania.

Napisano

No właśnie chyba kupię taki namiot. Nie wiem ,czy efekt doskonale wyglądającego modelu,a szczególnie układu jezdnego ,to zasługa Twoich umiejętności,czy właśnie extra zdjęc :)

Napisano
,to zasługa Twoich umiejętności,czy właśnie extra zdjęc

Dobre zdjęcia to podstawa, ale z pustego to i Salomon nie naleje :] Więc chyba coś tam umiem.

Napisano

Fajnie wyszedl, w sam raz, szkoda ze nie uzyles zadnych blach ale bez nich tez bardzo fajnie. Pozwolilem sobie wyslac zaproszenie na pikasie ;)