Seweryn Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Modele prosto z pudła, dodane tylko lusterka i lufa RB w M8, brudzone delikatnie zgodnie z wolą właściciela. Ciężąrówki mają żywiczny ładunek. coś tam próbowałem modulować przy malowaniu, ale nie wiem czy to widać teraz... Modele z IBG, dla mnie były bardzo upierdliwe w sklejaniu, podział technologiczny kabin fatalny, tworzywo też miękkie i kruche. M8 Greyhound Italeri, świetna składalność, słaba lufa oraz koła. Model prosto z pudła z lufą RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Witam! Modeliki wbiły mnie w fotel! Piękne.... i tyle. Nie ma co komentować, tylko trzeba podziwiać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Bardzo udane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 miód z boczkiem jak mawia mój mistrz. aż się prosi, żeby je sfatygować bardziej ale wola klienta wazniejsza. wyjątkowo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiu 9 Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Piękne czyste sklejone modele,gratuluje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreeN Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Piękne! Super wyglądają. To cieniowanie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 23 Grudnia 2010 Share Napisano 23 Grudnia 2010 Ładnie ładnie. Niektóre elementy (ciężarówek) mogłyby być cieńsze ale co tam.... Pięknie się prezentują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 3 Stycznia 2011 Share Napisano 3 Stycznia 2011 Jak dla mnie - bardzo ładne. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi