Panzer4 Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 co tu dużo pisać - bajka i rewelacja. już nawet drzwi się nie czepiam (jeśli obiecasz poprawę na przyszłość :-) ) pokłony i biję czołem o glebę. stawiam piwo w Bytomiu jak się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Profesjonalny. Fajne klimatyczne foty. Gratuluję ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 obleci :P bardzo mi się podoba, mam nadzieję że kiedyś wykonasz go w większej skali. po za tym gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2010 Dziękuję wszystkim za miłe komentarze! mam nadzieję że kiedyś wykonasz go w większej skali Nigdy. Większa skala mnie zupełnie nie bawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Grudnia 2010 Share Napisano 28 Grudnia 2010 Bajeczka.Pełne uznanie.Figurki czyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Super! Ładny model i świetnie skomponowany z figurami. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 "Hans ! skocz po wodę do najbliższej oazy tej którą mijaliśmy jakieś 3 godziny temu chyba że chcesz pchać " Świetna scenka , nawet ta jednolitość stwarza swoisty klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 29 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2010 Dzięki bardzo wszystkim za komentarze! Co do figurek to zestawy mocno kombinowane: Milicast + Preiser + Italeri i trochę roboty własnej (np. czapka z daszkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Bardzo ładnie się całość prezentuje. Fajniste mało spotykane figurki. Mam nadzieję, że uda się zobaczyć na żywo w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 29 Grudnia 2010 Share Napisano 29 Grudnia 2010 Co tu dużo mówić. BOMBA !!! Soldaty jak żywe i autko świetnie komponuje się z podstawką. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harkonnen Napisano 30 Grudnia 2010 Share Napisano 30 Grudnia 2010 Model znakomity! Figurki świetnie dopełniają. Najlepsze jednak jest to "przypylenie" scenki. Czuć pustynię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi