cloner16 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Model robiony bo była wena, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie jeżeli chodzi o jakość zdjęć i dobór kalek xD . P.S Dopiero teraz zauważyłem ,że zapomniałem pordzawić rury wydechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 ciekawe, ale te wlazy chuba nie powinny byc biale. reszta bardzo fejnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Podoba się. Dużo fajnych smaczków w brudzeniu. Mógłbyś na przykład zdradzić przepis na takie plamki/zacieki jak te ciemne na płycie silnikowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2011 Mógłbyś na przykład zdradzić przepis na takie plamki/zacieki jak te ciemne na płycie silnikowej? Rozpuszczalnik+lakier gloss+czarna olejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Fajnie wykończony. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 5 Czerwca 2011 Share Napisano 5 Czerwca 2011 Mam słabość do tego modelu. Piękna robota. Duży szacun. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Jak mogłem przegapić taki piękny model! Tylko skąt wziołeś takie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 Dziękuje za komentarze! polecam klikać na opis mojego profilu gdzie wstawiam najnowsze modele ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Z tym "Fiction Camo", to bym tak nie mówił. Jeżeli to ta zieleń która powinna być (monitory przekłamują), to jest to jedno z oryginalnych malowań i jeden z bazowych kolorów do mal. Kamo. Kilka fotek z kolorystyką kamo: źródło: ww2incolor.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2011 A tu pochodzenie kalek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 A co to za cudak na Shermanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Fotki jak się domyślam były oryginalnie czarnobiałe i zostały podkolorowane przez grafików więc tak naprawde jest to cos miedzy prawda a ich wlasna interpretacją. Natomiast sam model jest calkiem spoko, oceniam tak na 7/10, to ma być pojazd z tej akcji w ardenach gdzie niemcy wyslali kilka przebranych w alianckie malowania jednostek? jesli tak to nie wiem czemu zostawiles niemieckie krzyze po bokach ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Niemcy wyslali kilka przebranych w alianckie malowania jednostek? jesli tak to nie wiem czemu zostawiles niemieckie krzyze po bokach ; ) Pewnie dlatego, żeby w drodze powrotnej swoi ich nie roztrzaskali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Lipca 2011 Autor Share Napisano 11 Lipca 2011 Natomiast sam model jest calkiem spoko, oceniam tak na 7/10, to ma być pojazd z tej akcji w ardenach gdzie niemcy wyslali kilka przebranych w alianckie malowania jednostek? jesli tak to nie wiem czemu zostawiles niemieckie krzyze po bokach ; ) Nawet nie myślałem w ten sposób, chodziło raczej o coś co miałoby zielone camo i jakieś napisy , w sumie to mogło by być coś z arden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabotnik Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 A co to za cudak na Shermanie? M-12 GMC "King Kong" na zdjęciu jest w trakcie wystrzału z maksymalnie cofniętą lufą, moje współczucia dla fotografa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi