cloner16 Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Model robiony bo była wena, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie jeżeli chodzi o jakość zdjęć i dobór kalek xD . P.S Dopiero teraz zauważyłem ,że zapomniałem pordzawić rury wydechowe. Cytuj
michal0281 Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 ciekawe, ale te wlazy chuba nie powinny byc biale. reszta bardzo fejnie. Cytuj
Tukidyndas Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Podoba się. Dużo fajnych smaczków w brudzeniu. Mógłbyś na przykład zdradzić przepis na takie plamki/zacieki jak te ciemne na płycie silnikowej? Cytuj
cloner16 Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Napisano 5 Czerwca 2011 Mógłbyś na przykład zdradzić przepis na takie plamki/zacieki jak te ciemne na płycie silnikowej? Rozpuszczalnik+lakier gloss+czarna olejna Cytuj
General Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Mam słabość do tego modelu. Piękna robota. Duży szacun. :-) Cytuj
Akryl Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Jak mogłem przegapić taki piękny model! Tylko skąt wziołeś takie malowanie Cytuj
cloner16 Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Napisano 7 Czerwca 2011 Dziękuje za komentarze! polecam klikać na opis mojego profilu gdzie wstawiam najnowsze modele ;) Cytuj
skala72 Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Z tym "Fiction Camo", to bym tak nie mówił. Jeżeli to ta zieleń która powinna być (monitory przekłamują), to jest to jedno z oryginalnych malowań i jeden z bazowych kolorów do mal. Kamo. Kilka fotek z kolorystyką kamo: źródło: ww2incolor.com Cytuj
Tomek_gnr Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Fotki jak się domyślam były oryginalnie czarnobiałe i zostały podkolorowane przez grafików więc tak naprawde jest to cos miedzy prawda a ich wlasna interpretacją. Natomiast sam model jest calkiem spoko, oceniam tak na 7/10, to ma być pojazd z tej akcji w ardenach gdzie niemcy wyslali kilka przebranych w alianckie malowania jednostek? jesli tak to nie wiem czemu zostawiles niemieckie krzyze po bokach ; ) Cytuj
skala72 Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Niemcy wyslali kilka przebranych w alianckie malowania jednostek? jesli tak to nie wiem czemu zostawiles niemieckie krzyze po bokach ; ) Pewnie dlatego, żeby w drodze powrotnej swoi ich nie roztrzaskali Cytuj
cloner16 Napisano 11 Lipca 2011 Autor Napisano 11 Lipca 2011 Natomiast sam model jest calkiem spoko, oceniam tak na 7/10, to ma być pojazd z tej akcji w ardenach gdzie niemcy wyslali kilka przebranych w alianckie malowania jednostek? jesli tak to nie wiem czemu zostawiles niemieckie krzyze po bokach ; ) Nawet nie myślałem w ten sposób, chodziło raczej o coś co miałoby zielone camo i jakieś napisy , w sumie to mogło by być coś z arden Cytuj
Rabotnik Napisano 20 Lipca 2011 Napisano 20 Lipca 2011 A co to za cudak na Shermanie? M-12 GMC "King Kong" na zdjęciu jest w trakcie wystrzału z maksymalnie cofniętą lufą, moje współczucia dla fotografa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi