Kamil K. Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Cześć, Daaaaaaawno nie skończyłem żadnego modelu, rozgrzebałem trochę rzeczy i niczego nie skończyłem Żeby się nie męczyć wziąłem się za świeżutki wypust Miniartu Model przepiękny, świetnie się go robi. Dodałem troszkę tobołków i DszK z zestawu Zwezdy. W najbliższym czasie pomyślę nad drobnym urozmaiceniem podstawki i dodaniem tego i owego. Ale robota nad modelem jest w zasadzie skończona, toteż pokazuję. I trochę zbliżeń: Trochę zdjęć z budowy pojawiło się w linku z mojego podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Lajtowo bez fajerwerków ale winietka mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Dla mnie świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Jabłka jak prawdziwe. Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Oj niezły ten Gaz. Aż korci aby takiego skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Dla mnie akuratny ,szczególnie maska silnika przypadła mi do gustu i też coraz większą ochotę na jego sklejenie mam .Jakim dokładnie kolorkiem go maziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Bardzo ładny. Jak dla mnie to na jednym zdjęciu maska strasznie się świeci. Skąd są te wszystkie kosze i warzywka - zestawowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Dzięki, dzięki. To świecenie, to raczej wina kontrastu z resztą - to co drewniane lub z materiału(plandeka) zostało psiknięte matem, maska pozostała satynowa. Warzywka żywiczne. kolorek to Nato green tamki porozjaśniany żółtym i kremowym jakimś. Po olejach wyszło coś takiego jak na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Ślicznie pomalowany. Jakimi farbami malujesz ( marka, nie kolory)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Ślicznie pomalowany. Jakimi farbami malujesz ( marka, nie kolory)? kolorek to Nato green tamki porozjaśniany żółtym i kremowym jakimś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Miałem okazję oglądać Gaza podczas Jura Model Festiwalu. Świetna robota. Podstawka kameralna, ale za to nieodwracająca uwagi od samej ciężarówki, której wykończeniówka i detale wykonane są na bardzo wysokim poziomie. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 5 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2012 Dzięki. Cieszę się, że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi