S.I.C.K Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Witam. Chciałbym zaprezentować mój pierwszy czołg sklejony już jakiś czas temu ale dopiero niedawno miałem czas żeby porobić foty. Początkowo miał być sklejony "prosto z pudła" ale że to dość stary model to miał kilka niedociągnięć Które trzeba było poprawić Między innymi "opancerzyłem" obudowę transmisji (w zestawie była od M4A3), porobiłem spawy z masy Wamod i uchwyty klap z drutu. Do modelu dodałem też ogniwkowe gąski firmy AFV CLUB (dla chcących użyć tych gąsek w przyszłości radził bym zakupić odrazu dwa opakowania bo grubo brakuje nakładek poszerzających ). Zapraszam do oceny i krytyki. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Fajnie ci wyszedł.Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Czaderski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Tylko patrzeć i podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Pasi, leży super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2013 Share Napisano 10 Lutego 2013 Bardzo ładny. Jakimi farbami malowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 pogratulować. zacny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Chciałbym zaprezentować mój pierwszy czołg Rewelacja, z przyjemnością obejrzę ten dziesiąty. Sam model bardzo mi się podoba, jest taki akurat, ani za bardzo ściorany, ani przesadnie brudny a mimo to nie jest monotonny. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drago101 Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Z przyjemnościa patrzę na tego Shermana! Pojazd w prawdziwie bojowej pozie. Bez zbędnego obładowania klamotami. Ma się wrażenie, że za chwilę ruszy do walki czego niestety nie można powiedzieć o większości przemarszowych "ciężarówek" ustrojonych uparcie w całe tony wszelkiego dobra. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Na prawdę ciekawy model, dobre zdjęcia. Ode mnie + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 gratuluję świetnie wykonanego modelu. Bardzo mi się podoba, foty super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi