wosiek Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Obiecana galeria Zmagania z tym wielkoludem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Ładna podstaweczka. Nieźle ci wychodzą te mikrusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Zgadzam się z przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Wycisnąłeś z tego modelu chyba wszystko co tylko się dało, dobra robota. Bardziej jednak od samego modelu podoba mi się podstawka, bardzo realistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Za jakość wykonania w tej skali masz moje najwyższe uznanie . Podoba mi się całość wykonania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salieri Napisano 18 Marca 2013 Share Napisano 18 Marca 2013 Małe jest piękne! Super dioramka- gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi