fenek Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Model jak w tytule bardzo fajny zestaw. zrobiłem go około 5 miesięcy temu ale dopiero teraz udało mi się zrobić jako takie zdjęcia , ma to efekt uboczny w postaci kurzu. Z samego modelu jestem średnio zadowolony gdyż był malowany dwa razy za pierwszym razem popsułem go weshem i nie obyło się bez strat przy zmywaniu farby pyzatym pierwszy raz robiłem kamuflaż wielobarwny. Pozdrawiam fenek created by picasa2html.com Cytuj
imek46 Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Fajny model, fajna scenką. Jedynie jak dla mnie czołgiści trochę za czyści. Cytuj
fenek Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Napisano 2 Kwietnia 2013 Dzięki koledzy figurki rzeczywiście nie za bardzo udane na szczenście nie są przytwierdzone więc idą do poprawy albo do usunięcia pozdrawiam Cytuj
fenek Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Napisano 2 Kwietnia 2013 raczej do usunięcia, bo nawet jak bys pomalował je we wlasciwy sposób, to i tak nie bardzo by pasowały W sumie racja miałem je pomalować w całkiem inny wzór tylko nie wyszło i pomalowałem na czarno co nie bardo pasuje do tego pojazdu więc po poprawie zostaną przeniesione do innej jednostki Cytuj
fenek Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Napisano 2 Kwietnia 2013 pomalowałem na czarno co nie bardo pasuje do tego pojazdu pasuje ze wszech miar. załogi kompanii szturmtigerów nosiły uniformy typowe dla czołgistów. przy czym czołgistów wermachtu, a nie ss. Dzięki za informacje przydadzą się, te figurki to był taki impuls w ostatniej chwili niestety nie przemyślany ani nie sprawdzony mam nauczkę na przyszłość Cytuj
marioba Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam! Tak jak Sherman , podoba mi się. Manekiny wywal... Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez Gość Cytuj
Lipstein Napisano 3 Kwietnia 2013 Napisano 3 Kwietnia 2013 jak usuniesz ludziki, to bedzie nawet udana praca albo się jeszcze nad nimi poznęcaj, a na koniec koniecznie psiknij lakierem matowym. Jest nieźle, gąsienice mi się wielce podobają Cytuj
fenek Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Napisano 3 Kwietnia 2013 Dzięki koledzy, a co do manekinów to już są osunięte, po przemalowaniu powędrują na inny model bo jak wyjaśnił mi kolega Kamil należą do formacji SS a nie do wermachtu Cytuj
gorlock Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Pierścień przeciwwagi na moździeżu przykleiłeś w odwrotną stronę. Ogólnie fajny modelik. Szkoda, że nie dodałeś żadnych trawionek. Pozdrawiam Cytuj
fenek Napisano 5 Kwietnia 2013 Autor Napisano 5 Kwietnia 2013 Pierścień przeciwwagi na moździeżu przykleiłeś w odwrotną stronę. Ogólnie fajny modelik. Szkoda, że nie dodałeś żadnych trawionek. Pozdrawiam Dzięki, z tym pierścieniem dałem plamę, a co do trawionek to się w zupełności zgadzam ale sklejałem go stosunkowo dawno temu i w tedy elementy foto-trawione to była dla mnie czarna magia, Chociaż zimmerit na nim to własnie są blaszki Cytuj
micmal Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 O figurkach już wiadomo, a pojazd całkiem fajny. Cytuj
fenek Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Napisano 7 Kwietnia 2013 dzięki koledzy. co do malowania ciesze się że się do czegoś nadaje robiłem to pierwszy raz i do tego z ręki więc nie bylem pewien co z tego wyjdzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi