Stojkovic Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Model można będzie zobaczyć na festiwalu modelarskim w Jaworznie we wrześniu. Do tego czasu na podstawce umieszczę tabliczkę z info o modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Gratuluję ukończenia projektu! Patrząc na niego z pewnością czuje się klimat walk z gookami także tym większe gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Bardzo fajny modelik gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Bardzo fajny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Witam! Model ładny, cieszy oko i podoba mi się. Tylko te plamy po nieroztartej (albo niewytartej) biedronce, walą strasznie po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Mariusz napisał o jednym a ja napiszę o gąsienich. Wiem że walczyłęś z nimi w warsztacie, ale jak dla mnie jest to jednak najsłabszy element modelu. Dodatkowo słabo leżą na kole napędowym. Reszta modelu bez zarzutu. Km na wieży to jak wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 fajny model a uwagi zamieścili koledzy powyżej. od siebie dodam że można by było model bardziej współgrać z podstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2013 Dzięki za wszystkie uwagi. Większość z nich próbowałem wyeliminować podczas warsztatu. Akurat najsłabsze elementy których uwagi dotyczą były robione po raz pierwszy przeze mnie samodzielnie. Zarówno biedronkę jak i friule wraz z podstawką stanowiły dla mnie absolutną nowość i debiut. Kolejne modele/podstawki będą dużo lepsze. Ważne, że jest rozwój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Bardzo się podoba. Świetny Sherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi