bazylms Napisano 24 Stycznia 2014 Napisano 24 Stycznia 2014 Jest klimat, tylko te gąsienice są słabe jakościowo. Cytuj
marioba Napisano 1 Lutego 2014 Autor Napisano 1 Lutego 2014 Witam! Po tygodniu obecności mojego ostatniego modelu w galerii, wypada coś napisać... Dziękuję za brak wpisów! I tyle.... Cytuj
Mateusz Z Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Witam! Po tygodniu obecności mojego ostatniego modelu w galerii, wypada coś napisać... Dziękuję za brak wpisów! I tyle.... Rozwaliłeś mnie tym tekstem Cytuj
Michal_G Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 No całkiem całkiem! Wóz dowódcy 27 pas, ppłk Wasyla Bryzana. Może ciut więcej wytarć w okolicy zamka i amunicja w przedziale bojowym dobrze by zrobiła? Ale generalnie plus za nietypowe polsko-radzieckie malowanie. Cytuj
rhinoceros Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Model przyciąga wzrok! Ostateczny efekt dowodzi mnóstwa pracy przy brudzeniu i śladach eksploatacji... A gąsienice nie są takie złe. Może tylko wymaga mocniejszego zróżnicowania wash... Ale generalnie plus za nietypowe polsko-radzieckie malowanie. Malowanie może nietypowe, ale świetnie oddaje realia tamtych czasów i jednostek... Moja "suczka" też będzie w takim malowaniu... Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi