bożo wpożo Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 CzołK lepiło się bardzo przyjemnie ( mój pierwszy zresztą ) . Malowany Gunze C , świniony siuwaksami AK . Kalki zrobili chłopaki z MeliusManu (polecam bardzo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 cienkie linie między plamami kamuflażu to pędzelkologia? jak dla mnie rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 2 Marca 2014 Share Napisano 2 Marca 2014 W tym modelu podoba mi się wszystko , co tu dużo pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Super wykonanie i bardzo dobre zdjęcia, o co ostatnio dość trudno. Jedyna uFaga - żeby mi to ostatni raz bez warsztatu było, bo jak nie to będziemy musieli z Panem pałOM cie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 3 Marca 2014 Super Moderator Share Napisano 3 Marca 2014 Cześć Bardzo ładny model - podoba mi się malowanie - faktycznie jak już wspomniał kolega PaRazo - preshading psiknąłeś z precyzją chirurga :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Marca 2014 Autor Share Napisano 3 Marca 2014 Dziękuję bardzo za miłe słowa ! Sama myśl o Mitrofanowie i Twierdzy mrozi mi krew w żyłach, więc lepiej nie ryzykować .... Co do kamuflażu - wydrukowałem sobie obrazki z moNdrej ksiąSZki , (której nie przeczytałem niestety czterdzieści razy za wyjątkiem "RYSU HISTORYCZNEGO) i na ich podstawie wyciąłem szablony plam z papieru . Odrysowałem delikatne kreski na kadłubie ołówkiem i wedle kresek namalowałem pędzelkiem już te właściwe . Plamy wypełniłem bardzo mocno rozcieńczonymi gunziakami na niskim ciśnieniu ( na granicy plucia farby) , co daje kontrolę przy kładzeniu tychże . Na koniec jeszcze raz poprawiłem czarne kreski pędzelkiem . Cieszę się , że się podoba mój czołK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 Fajny sześcianik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 3 Marca 2014 Share Napisano 3 Marca 2014 No wreszcie i tutaj pokazałeś to cudo dla mnie model znakomity, tym bardziej, że większość modeli w tym kamuflażu wygląda zabawkowo, a Twój wyszedł bardzo realistycznie, jak rasowy, styrany wóz prosto z wojny gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi