Keisyzrk Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Model posiada więcej błędów niż ogniw w gąskach do tego moje popsucia. Zbrzydł mi przy samej budowie, gęsi na złość się rozklejały. Taki model przestroga jak nie sklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Eee... co tu dużo mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 17 Marca 2014 Share Napisano 17 Marca 2014 Taki model przestroga jak nie sklejać Kokietujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Witam! Jak na błędy jakie posiada ten zestaw, to raczej udało ci się wyjść z nich bezbłędnie! Model podoba mi się. Jest na czym oko zawiesić. Całość wygląda klimatycznie. Poobijane z umiarem. Pobrudzone tak jak lubię. Nic dodać, nic ująć. Sam zestaw nie jest aż tak tragiczny. Lepię taki sam, tylko w środkowej wersji L/70 (pudło kupione 15 lat temu). Owszem są tam jakieś wpadki, coś tam trzeba wywalić, coś dolepić, coś czymś zastąpić, ale w sumie jest OK. Poza tym jestem Fanem Italeri, a takich jak ja jest niewielu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Taki model przestroga jak nie sklejać Kokietujesz. Nie, Sklejałem go byle jak, bez chęci jakichkolwiek, jakoś tak wyszło, najbardziej mnie zimmerit zmęczył z masy Milliput który pierwszy raz robiłem i źle odmierzyłem pola na kalki które po prostu przyciąłem tak mi się nie chciało.. Witam! Jak na błędy jakie posiada ten zestaw, to raczej udało ci się wyjść z nich bezbłędnie! Model podoba mi się. Jest na czym oko zawiesić. Całość wygląda klimatycznie. Poobijane z umiarem. Pobrudzone tak jak lubię. Nic dodać, nic ująć. Sam zestaw nie jest aż tak tragiczny. Lepię taki sam, tylko w środkowej wersji L/70 (pudło kupione 15 lat temu). Owszem są tam jakieś wpadki, coś tam trzeba wywalić, coś dolepić, coś czymś zastąpić, ale w sumie jest OK. Poza tym jestem Fanem Italeri, a takich jak ja jest niewielu.... Fajnie, że się podoba. Niektóre błędy się spiętrzyły po czym poddałem się i próbowałem po prostu ładnie pomalować. Nie jestem fanem żadnej z firm, kupuje co mnie interesuje i się tym bawię tu mi zabrakło chęci i sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Jak na model od niechcenia nie jest źle. Następny będzie zrobiony z chęcią mam nadzieję, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi