rucek Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Witam, przedstawiam mój pierwszy pojazd wojskowy, praca była przyjemna, model ładnie prezentuje się na półce. Pozdrawiam! Wszelkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 fajny model, widać progres. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 10 Grudnia 2014 Share Napisano 10 Grudnia 2014 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Ładna scenka. Prawe tylne koło ciągnika trochę lewituje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Ładna scenka. Prawe tylne koło ciągnika trochę lewituje. Nie widziałem tego wcześniej da się naprawić najwyżej cegłę wsadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 11 Grudnia 2014 Share Napisano 11 Grudnia 2014 Naprawdę świetna praca:)) jak zrobiłeś ten bruk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 11 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2014 Bruk rzeźbiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Grudnia 2014 Share Napisano 12 Grudnia 2014 Model fajny, ale podstawka jest mało ciekawa. Murek jest jednolity, trawkę można by tez moim zdaniem jakoś urozmaicić - szczególnie topografią terenu. Może wkleić obok murka jeszcze jedną beczkę, tylko że przewróconą? Może dodać tam jakieś pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Grudnia 2014 Share Napisano 13 Grudnia 2014 Beczka wyszła ci mistrzowsko Rdza i wgniecenia pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasiek02 Napisano 14 Grudnia 2014 Share Napisano 14 Grudnia 2014 Dobrze nałożona rdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 14 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2014 Może i mało ciekawa, jednak jest to moja pierwsza wiec nie spodziewałem się komentarzy typu oh ah. Jestem z niej zadowolony każde następne myślę że będą coraz lepsze. Dziękuję tez za pozytywne komentarze. Beczka tez mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 rucek co to za materiał do rzeźbienia? to jest styrodur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 15 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2014 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszskc21 Napisano 15 Grudnia 2014 Share Napisano 15 Grudnia 2014 A beczkę z czego zrobiłeś? To jest jakiś gotowy produkt czy sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi