Skocz do zawartości

TOPAS 2AP

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Parę fotek na szybko, jeśli zechcecie to jutro popstrykam kolejne.

Model to oczywiście żywica Armo+własne dodatki. Kalkomanie to kompilacja z różnych zestawów w tym świetne kotwiczki od kolegi sokola (jeszcze raz wielkie dzięki ). Reszta standardowo jak w innych moich modelach.

Zapraszam do rzucenia okiem

Pierwowzór

87d9e81f031c1ee6m.jpg

Model

8ae91e885b0fa47em.jpg3631aec604ca162dm.jpg8cb8df298d8e5303m.jpg

471e0bb3baddd8e3m.jpge6438686dd190aecm.jpg155312eafbef91dam.jpg

136b2dcbdad71511m.jpg

Napisano

Mi sie podoba ten modelik i w polskim malowaniu. FAHR tak trzymaj.

BRAWO!!!!

Napisano

No przepiękny model... normalnie miód na moje serce

Topas ze Słupska i to w takim wykonaniu....

Gratulacje

Pozdrawiam

sokol

Napisano

Kazdy kto wychował sie na takich ksiązkach jak "prezentuj broń", czy "na poligonie i na defiladzie" ma sentyment do tego typu pojazdów:-))))))

SUPER

Napisano

Dzięki za pozytywne opinie. Miło mi, że moja walka nie poszła na marne i model się podoba. Niestety na jakiś czas będę musiał zapomnieć o modelastwie, za 2 tygodnie kierunek Anglia...mam chociaż nadzieję, że po tych saksach będę mógł sobie pozwolić na T-90 w/g Miniarm i T-72 w/g Verlindena

Napisano

Stare przysłowie pszczół mówi: Dobre bo polskie!!!

Piękny model

Napisano

Bardzo dobry model, osobiście najbardziej podobają mi sie takie pojazdy wojskowe no i oczywiście klasyka II wojny (shermany, pantery, teciaki)

A wracając do modelu co polskie malowanie to polskie bardzo ładnie sklejony wszystkie dodatki ładnie sie komponują

Napisano
Kazdy kto wychował sie na takich ksiązkach jak "prezentuj broń", czy "na poligonie i na defiladzie" ma sentyment do tego typu pojazdów:-))))))

SUPER

nic dodać nic ująć

Napisano

Dodam jeszcze, że bardzo ładne fotki

rolling stones- powiedz jeszcze, że twoi starzy słuchali stonesów...