kubisz Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Model to M1151A1 w/B1 GMV-S należący do Iraqi Special Operations Forces, w malowaniu i oznakowaniu Iraqi Counter Terrorism Service, walczącej z tymi ścierwami z państwa islamskiego. Czyli temat jak najbardziej na czasie, niestety... Powstał na bazie zestawu Academy, dodatki: - tylna zbudowa, przedni zderzak i anteny Symphony od podstaw, - blacha ryflowana Aber PP05 (na tylnym zderzaku), - koła Panzer Art (RE35-212) Road wheels for HUMVEE (late pattern), - 2 x karabin M240 i swingarm z tyłu: Trumpeter (06614) M242 Bushmaster 25mm chain gun & M240 7.62mm MG, - kanistry z zestawu Pro Art Models (PAU-35047) Jerry Can Set For Modern Vehicles, - żywiczne osłony klimatyzatorów w tylnych nadkolach z zestawu Legend (LF1227) M1151 Detailing set, - szperacze na masce z zestawu Bronco (35101) "Buffalo" 6x6 MPCV with Slat Grill Armor Version (Flachenty - dzięki ), - kalkomanie na zamówienie (Melius Manu - dzięki ). Nie przerabiałem nic w zawieszeniu, wydechu oraz przy masce, z dwóch powodów. Po pierwsze - model kupiłem już ze złożonym podwoziem i maską. Po drugie - nie chciałem sobie obrzydzić tych rzeczy przed czekającym następnym M1151, w nim już będzie jazda na całego... I moja iracka "armia": Edytowane 22 Października 2017 przez Gość Cytuj
kubisz Napisano 6 Marca 2015 Autor Napisano 6 Marca 2015 Masz dar do tych jankeskich kanciaków Dzięki, nawzajem Cytuj
imek46 Napisano 6 Marca 2015 Napisano 6 Marca 2015 Tak myślałem, że kalki są z tego zestawu. Powiedz miałeś jakieś problemy z nimi. Cytuj
kubisz Napisano 6 Marca 2015 Autor Napisano 6 Marca 2015 Tak myślałem, że kalki są z tego zestawu. Powiedz miałeś jakieś problemy z nimi. Nie są z zestawu, ale to pewnie tylko drobne "przejęzyczenie" z Twojej strony. Nie, nie miałem żadnych problemów, kładły się elegancko Super model Cytuj
imek46 Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Oczywiście, że nie zestawowe, tylko nowego polskiego producenta, dlatego mnie ciekawi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi