Skocz do zawartości

Sturer Emil - Trumpeter - 1:35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Ze względu na to, że cały warsztat przeniosłem w inne miejsce (poza domem) z konieczności oddania pokoju (do tej pory pełniącej rolę świątyni modelarskiej) na poczet syna, który ma się urodzić już w czerwcu, postanowiłem, że już teraz wrzucę do galerii fotki modelu, bo uważam go za skończony.

Prace nad podstawką mogą potrwać sporo czasu, więc już teraz chcę poddać pod ocenę sam model, a dopiero kiedyś tam już jako całość z podstawką.

DSC04837_zpsj20svffe.jpg

DSC04838_zpsukrtosr8.jpg

DSC04839_zpsgpwseh6i.jpg

DSC04840_zpsn3feldik.jpg

DSC04842_zpslxmttutb.jpg

DSC04843_zpse0pzrnqa.jpg

DSC04845_zpsqlnvwdgh.jpg

DSC04846_zpsgmvkkhpd.jpg

DSC04847_zpsmhjqlhma.jpg

DSC04848_zpssewwtwjm.jpg

DSC04849_zpsqdtb5xqe.jpg

DSC04850_zpsby91iezo.jpg

DSC04851_zpsrijpyqlq.jpg

DSC04852_zpsfxs5wpp1.jpg

Wszelkie komentarze na tym etapie mile widziane, bo w trakcie tworzenia podstawki można jeszcze coś poprawić.

Pozdrawiam

Napisano

Podoba mi się ten Emil. Samemu chętnie bym go zlepił. Zróżnicowałbym bardziej kolorystycznie rdzę na wydechu, przygasił tu i ówdzie.

Napisano

Faktycznie rozjaśnienia mogłyby być w paru miejscach przytłumione bardziej, ale całość jest całkiem spoko. Bardzo podoba mi się malowanie drewnianych desek w przedziale bojowym.

Napisano

Ja nie rozumiem tej modulacji,bo albo swiatlo ma padac z przodu albo z tylu, u ciebie jest z obu stron.No i miales ja przygasic a jednka ostro sie rzuca w oczy. Patrzac na twoje wczesniejsze prace uwazam ze modele wychodza Ci coraz lepiej.

Napisano

Dzięki za opinie.

Modulacji nie zmienię już, bo po prostu mi ię podoba i uważam że jest ciekawiej z tym.

Moc i układ to w większości kwestia punktu odniesienia. Tak poza fotkami, na półce bardzo fajnie się wyróżniają modele z mocną modulacją.

Napisano

Bardzo fajny model - modulacja kwestią gustu, ale ogólnie mnie się całość podoba wyjątkowo