Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Krótka,pierwsza galeria na tym forum

17b7901312a51ea9med.jpg

db7845850bb33a4dmed.jpg

53b4147fcca6bf3bmed.jpg

4d44902752fe9cdfmed.jpg

435b0649aa8f8c5cmed.jpg

b37df60d40139bebmed.jpg

Napisano

To ja pierwszy.

Mocno zniszczony.

Ogólnie to ładnie się prezentuje. Ale fotki stanowczo za małe. Brak zbliżeń. I ciężko cokolwiek więcej napisać. Drugim razem załóż warsztat. Ja tak zrobiłem i nie żałuje.

Napisano

Dziękuję za uwagi,dostosuję się pozdro

Napisano

To moze ja... Napewno zapomniales w srodku zrobic toalete chemiczna i mikrofale... Zartuje, bardzo fajny!

• 2 months later...
Napisano

Ponieważ Fotosik skutecznie usunął moje zdjęcia,postanowiłem uzupełnić tą lukę trochę nowszymi ujęciami

IMG_2036_zpsighwwmdw.jpg

IMG_2035_zps6m2rlkxr.jpg

IMG_2034_zpsofbxxinh.jpg

IMG_2033_zps6gpqvr68.jpg

IMG_2039_zpsr4tphwgw.jpg

IMG_2038_zpszvlh6jg2.jpg

IMG_2037_zpsqdte1ud9.jpg

IMG_2047_zpse8zwigf6.jpg

Napisano
Jak dla mnie za bardzo obity

Dzięki starałem się jak mogłem... FV510_Warrior_at_Camp_Coyote_Kuwait%202_zpspos9jngl.jpg

• 1 month later...
Napisano

I udało się wywalczyć wyróżnienie dla WOJOWNIKA

53b04e92-5ece-46b6-9f8c-1aca06f90131_zpswsywsq6y.jpg

Napisano
Całkiem faktycznie przyjemny model.

Obawiam się tylko że źle mogłeś zinterpretować zdjęcie. Na tym które podałeś jest obtarta piaskowa farba, ale nie do gołego pordzewiałego metalu a do zielono-czarnego kamuflażu pod spodem.

No wreszcie ktoś to zauważył widzę że się interesujesz okresem OIF.Moim pierwotnym planem było nałożenie podstawowego kamo zielono-czarnego,później prysnąć piaskowy i odrapać.Ale po dłuższym namyśle postanowiłem troszeczkę zaszaleć i postawiłem na wytarty metal,to taka moja słabość do rdzy

Napisano
Jak dla mnie za bardzo obity

Dzięki starałem się jak mogłem... FV510_Warrior_at_Camp_Coyote_Kuwait%202_zpspos9jngl.jpg

Gdybym nie zobaczył tego zdjęcia - napisałbym, że za bardzo obity.

Teraz napiszę - wyszedł super. Piękne odwzorowanie oryginału