Prowler27 Napisano 7 Lutego 2016 Napisano 7 Lutego 2016 Witam Po dwóch miesiącach nic nie robienia nareszcie ukończyłem Marmona w Nowozelandzkim malowaniu. Model bardzo fajnie się składał, malowany pactrom i Italerkami. Cytuj
marioba Napisano 9 Lutego 2016 Napisano 9 Lutego 2016 Ładny model! Podoba mi się! Dorób ślady opon na piasku. Teraz to wygląda jakby pojazd był pionowego startu i lądowania. Poza tym czajnik wymiata... Cytuj
bazylms Napisano 9 Lutego 2016 Napisano 9 Lutego 2016 I może jeszcze trochę piachu napchać do bieżnika opon. Ładnie to wygląda. Cytuj
Mierzu Napisano 9 Lutego 2016 Napisano 9 Lutego 2016 Jak wykonałeś piach? Patrząc na Twój model, aż naszła mnie ochota na ...herbatę. A pisząc poważniej: już od dawna mącił mi w głowie ten model. Po raz pierwszy spotkałem się z modelem złożonym i w dodatku tak gustownie pomalowanym. Składalność zacna? Cytuj
Prowler27 Napisano 10 Lutego 2016 Autor Napisano 10 Lutego 2016 Dzięki za miłe słowa a teraz wyjaśnienia Chciałem aby to wyglondało jakby ten pojazd od dłuższego czasu stał sobie w miejscu i dlatego zrobiłem takie mini zasepki na oponach i prawda ten piasek nie wygląda na sypki.Piasek zrobiłem z mieszaniny piasku i gipsu. Co do modelu to skleja się wybitnie Czajnik jak na pochodnych cherbaciarzy przystało olbrzymi Czajnik musi być ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi