smoker Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 Koniec zmagań ,ogólnie jestem zadowolony ale było kilka problemów, a teraz oddaję się do krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Maja 2016 Share Napisano 4 Maja 2016 No modelik Tobie sie udal. To co idealnie nie wyszlo przy klejeniu to chlopacy Tobie powiedzieli, od siebie dodam , ze gdybym nie przeczytal o tym w warsztacie, to bym tego nie dostrzegl. ps chamulec wylotowy troche czysty, dobrze mi sie wydaje? ps2 jak znajdziesz troche checi i sily to moze jeszcze troszke przy zawieszeniu sie pobawisz bo wyglada troche monotonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Model ładny. Jednak z jednej strony ci się koła jezdne strasznie rozjechały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 6 Maja 2016 Autor Share Napisano 6 Maja 2016 Ani ja , spróbuję docisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Mi się bardzo podoba. Gęsi jedynie dobrze nie widać. Cień mocno je przykrywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 6 Maja 2016 Share Napisano 6 Maja 2016 Jak dla mnie model na szkolną ocenę 4. Nie przekonują mnie obicia, szczególnie punktowe rysy te na płaskich powierzchniach, nie na kantach pancerza. Brakuje jakiegoś smaczku wewnątrz. Trochę surowy model. Kwestia oczywiście gustu z powyższym. Model zdecydowanie na półkę z modelami kategroii "udane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi