Maletak Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 (edytowane) Witam. Zamieszczam jako pierwszy galerię. Model sklejało się przyjemnie do czasu zalania linii podziałowych . Kto oglądał relację ten wie o co chodzi i co najbardziej zwaliłem. Nie liczę na cuda, wstawiam zdjęcia tak jak model wygląda i przyznaję się bez bicia. Nie ma co płakać i czas zabierać się za coś innego. Może tym razem będzie lepiej. Pzdr. Po raz kolejny przekonuję się, że nie potrafię zrobić dobrych zdjęć Edytowane 13 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Może i te linie są trochę krzywe, ale uważam że za bardzo przeżywasz . Model jest bardzo ładny, czysto sklejony. Jedyne co bym zmienił pomalowałbym na czarno środki wydechów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 Jedyne co bym zmienił pomalowałbym na czarno środki wydechów. Faktycznie, przeoczenie, zaraz je pomaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Bardzo mi się podoba efekt końcowy Co do linii podziału, to myślę, ze mimo wszystko dałeś radę Jedynie co to uważam, że do zółtego koloru czarne linie za bardzo kontrastują... mogłeś zrobić z jakiegoś szarego, albo bardzo przyciemnionego żółtego Poza tym gratuluję bardzo dobrego motywu przewodniego na modelu Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 Dzięki koledzy. Takie opinie podnoszą na duchu, jednak mogło być o wiele lepiej. Co się odwlecze to nie uciecze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 24 Grudnia 2009 Share Napisano 24 Grudnia 2009 jednak mogło być o wiele lepiej spokojnie. Następny model będzie już na bank dużo lepszy. Ten 350 Z i tak moim zdaniem jest jednym z lepszych i ciekawszych modeli w konkursie. Brawa za odwagę i wytrwałośc z tym Tribalem. Podwozie też wyszło b.dobrze. za ten model. Ech. Ja szykuję następne fotki mojego Evo dopiero po świetach. Ale będzie mała niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 17 Marca 2010 Autor Share Napisano 17 Marca 2010 Wrzucam kolejną porcję zdjęć, tym razem już z podstawką... Tu troszkę się pobawiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Bardzo ładnie się prezentuje ten Nissan na tej podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Kwietnia 2010 Super Moderator Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam. Model zaprezentowany w pierwszym poście przez Ciebie, wydawał mi się jak by czegoś mu brakowało. A teraz na tej podstawce wygląda super. Gratuluję pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 A dziękuję bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Model zaprezentowany w pierwszym poście przez Ciebie, wydawał mi się jakby czegoś mu brakowało. A teraz na tej podstawce wygląda super. Gratuluję pomysłu. Też tak myślę, dodanie dioramki, korzystnie wpłynęło na wygląd modelu, podstawka odwraca uwagę od linii na które tak narzekałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi