Iron Duke Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Dwa lata temu zbudowałem Dunkierkę. Pozostałe zdjęcia TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Kolejna fajna 400-setka. To ten o który się na Allegro lata temu??? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2016 A nie poszło nam wtedy o Strasbourga czy Jean Bart? Bo już nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Kwietnia 2016 Share Napisano 28 Kwietnia 2016 Bardzo fajnie model się prezentuje Szkoda tylko, że nie nawierciłeś luf artylerii głównej i ew. średniej, poza tym model mi się podoba Jak masz jeszcze jakieś okręty to wstaw, zawsze miło popatrzeć na fajny model Jeśli chodzi o wstawianie fotek z Google Photos, to niestety nie pomogę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Model bardzo fajny choć jak dla mnie trochę "za czysty" Heller trochę się nie popisał bo ten Loire na katapulcie to do oryginału jest podobny tylko z bardzo daleka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Mój ulubiony pancernik !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 29 Kwietnia 2016 Share Napisano 29 Kwietnia 2016 Wspaniała "Dunkierka" Nie wiedzieć czemu, mam straszny sentyment do Hellerowskich wypustów... Czas odkopać "Tirpitza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi