Zderzak Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Witam! Powiem krótko. Model wykonany na wysokim poziomie, części ładnie odlane, także ładne chromy i kalki. Sorry za folię na chromach i szybach, ale nie chciałem jej zdejmować, gdyż zdjęcia robiłem tydzień temu, a zacznę sklejać model dziś, bo dotarły do mnie farbki.Jak co to odpowiem na jakieś pytania. Pozdrawiam Konrad P.S. Jak używać przezroczystej farby Pactry do lamp. maluje się prosto z buteleczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Najlepiej z aero. A w ogóle najlepsze są markery permanentne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Września 2008 Super Moderator Share Napisano 5 Września 2008 Witam. Te chromy to możesz od razu wrzucić do kreta. Modele nie prezentują się z nimi dobrze. Jak to chyba napisał kiedyś Praetorian, wygląda to jak chrom na zabawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 No a nie mam racji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 To samo co italerka, a cene najniższą widzialem 140zł tego modelu na allegro. Jakość Chromów w italerce jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Przemek to co powiesz o chromach z mojego mana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Wiesz co... Ja osobiście jeśli chodzi o ciężarówki, to nie miałem okazji zetknąć się z chromem Revella. Mam ramkę chromowaną w Batboacie i jest zdecydowanie za grubo powleczona. Natomiast w twoim Manie przyjrzałem się tylko grillowi i nie wyglądał jakoś źle Jedyne co mi się nie podobało, to jego odchylenie do przodu. Jakoś to nieładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Może nie ładnie, ale dzięki temu mogę chociaż trochę odchylić kabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Może nie ładnie, ale dzięki temu mogę chociaż trochę odchylić kabinę. No ja wiem, że to po to, ale lepiej byłoby pokusić się o zrobienie odchylanego grilla rodem z prawdziwych trucków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokalski Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 W Lublinie jest taka pomoc drogowa niema wniej częsci chromowanych oprucz klamek Właśnie robię ten model około 75% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Babcia z nosem... Chodzi za mną ten model zasiadam i obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi